11. syyskuuta 2015

Tykkään paperikalentereista / Calendar love


Hassua tämä ajan kuluminen.
Vielä viikko sitten kommentoin ystävieni Nonnan ja Iinun blogeihin,
etten ole vielä valmis siirtämään ajatuksiani kesästä syksyyn.
No nyt olen jo sisäistänyt syksyn alkaneen ja pikkuhiljaa kodin sisustus on siirtymässä syysväreihin.
Myös Nuppu Home käsityöt ovat siirtymässä kesän hempeyksistä murrettuihin maanläheisiin syksyn sävyihin tai ainakin luulen luopuvani vaaleanpunaisesta, hih.

No mites sitten kävikään.
Hyppäsin suoraan ensi vuoteen. Hyppäsin siis Joulunkin yli.
Tilasin nimittäin työhuoneeni seinälle ihastuttavan kalenterin vuodelle 2016.
Minulla on sellainen tunne, että vuodesta 2016 tulee minulle jotenkin erityinen. Niin paljon kaikenlaista positiivista värinää on nyt jo ilmassa, joten parasta on omistaa noin tärkeälle vuodelle kalenteri jo tässä haaveiluvaiheessa :-)
Tämä ei olekaan mikään ihan tavallinen tusinatuotekalenteri, joita saa ostaa kaupoista, vaan omaperäisen Elliksen ihana omatekemä kalenteri.

Posti toi sen minulle muutama päivä sitten kirjekuoressa, jossa nimeni ja osoitteeni oli kirjoitettu niin kauniilla käsialalla, että ajatukset lensivät jonnekin 1800-luvun sulkakyniin.
Kuoren sisällä oli silkkipaperiin kääritty irtolehtikalenteri, jonka ympärillä oli leveä musta satiininauha.

Tarkoitukseni on ripustaa kalenteri lehti kerrallaan seinälle.
Joko tuosta mukana tulleesta mustasta nauhasta tai sitten mustalla isolla nipistimellä.
Olen parhaillaan maalaamassa mustalla suhumaalilla työhuoneeni seinälle ritilöitä, joihin ripustan kaikenlaisia itseäni inspiroivia kuvia ja pieniä tavaroita.
Kalenterin sijoitan ilman muuta myös siihen.
(kerron DIY-ritiläprojektista myöhemmin erikseen)

Yllä olevissa kuvissa näkyy Elliksen vapaalla kädellä taiteilemia kalenterisivuja sekä veistämiäni kaarnasydämiä. Näkyypä myös yksi pieni virkattu valkoinen kattausliinakin (siitä kertova postaus on yksi kaikkien aikojen suositumpia Nuppu Home blogissani). Sydämiä ja liinoja on tilattavissa minulta sähköpostitse: tissarii@gmail.com

Jos kiinnostuit tilaamaan Elliksen kalenterin, käy kurkkaamassa täällä: * KLICK *

Ihanaa syyskuuta teille kaikille :-)

Keywords: crochet coaster, white, handmade, hewn bark heart, sculpture, table setting, dollhouse mat, dollhouse rug, calendar

4 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää! Onpas kiva lukea positiivisesta hytinästäsi ensi vuodelle! Uskotko muuten, että asenteella on iso merkitys, että kun tunnet noin niin se myös pitkälle tekee ensi vuodesta erityisen?
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna kommentistasi. Juu, juuri tuohon uskon ihan täysillä 💜 Ihana viikko takana Porin Reposaaress ja käynti Habitaressa edessä 💚

   Poista
 2. Kiitos Riitta, tuli niin hyvä mieli, kun tykkäät kalenterista! <3
  Minua jäi kiinnostamaan sinun ritiläprojekti, se kuulostaa kivalta - ehkä just siltä, mitä kaipaisin omaankin työhuoneeseeni. Jäänpä odottamaan juttua siitä. Aivan ihania nuo veistämäsi kaarnasydämet <3
  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellis kommentistasi :-) Kaarnaa ja käpyjä on nyt runsaasti kerättynä varastoon, joten eiköhän syksyn mittaan tule otetuksi puukko esille (sain nimittäin pojaltani joululahjaksi ihan oman tooosiii terävän veistelyyn sopivan pienen puuperäisen kotimaisen puukon).

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...