8. toukokuuta 2015

Väri- ja materiaalimalleja, koreja, kukkia, yrttejä ja paljon muuta
Ihanainen toukokuu mahdollistaa käsitöiden tekemisen ulkona :-)
Aina, kun aurinko paistaa ja on riittävän lämmintä,
siirryn virkkaamaan puutarhaamme.

Olen siinä onnellisessa tilanteessa, että saan aina seuraa puuhailuihini. Nuppu-koiramme nimittäin siirtyy satavarmaan johonkin hyvin lähelle vahtimaan, ettei sen emäntä vaan eksy minnekään. Nuppu on Australian terrieri (alunperin työkoira lammasfarmeilla) ja sillä on voimakas tarve vahtia laumaansa ja olla lähellä.
Yleensä se hyppää nauttimaan aurinkokylvyistä viereeni vanhalle rottinkisohvalle, joka on sijoitettu kivilaatoista tehdylle patiolle pihan lämpimimpään paikkaan. On Nupulla ihan omakin rottinkituoli pehmusteineen samaisella patiolla, mutta ihan perheenjäsenten vieressä on aina paras paikka :-)

Tällä kerralla virkkailin kolmea mallitilkkua eräälle asiakkaalleni,
jotta hän voi helpommin päättää mikä kude / lanka sopii parhaiten hänen itse suunnittelemaansa virkattuun tuotteeseen. On todella kivaa, kun saan toteuttaa jotain, jota joku toinen on jo kauan haaveillut, mutta ei osaa, ehdi tai pysty itse sitä tekemään. Se on jollain lailla palkitsevaa.

Vastauksenkin jo sain, valinta osui mallitilkkuun nro 3, joten seuraavan tilaustyön tulen virkkaamaan harmaasta paksusta puuvillalangasta.

Ihanaa perjantaita kaikille ja muistutus, että blogissani meneillään olevaan arvontaan ehtii vielä hyvin osallistua (viimeistään 12.5.)
Arvontaan pääset tästä linkistä: *Arvonta - klick*

Lisäksi huomenna kannattaa mahdollisuuksien mukaan suunnata
Leppävaaran lähelle ihanaan puutarhatapahtumaan
*Cafe Latten markkinoilla* 


4 kommenttia:

 1. Ihana Nuppu <3 Minulla on myös oma pieni paimen, joka uskollisesti seuraa tekemisiäni. Mielestäni on ihana tunne, kun joku on aina niin onnellinen seurassani. Mitähän ihananaa tuosta harmaasta on tulossa? Jään seuraamaan uteliaana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Maija, ihania sanoja. Älä muuta sano, on todellakin ihanaa saada itse pyyteetöntä rakkautta ja antaa sitä koiralle, joka on ihan yhtä tärkeä perheenjäsen kuin me ihmisetkin. Meidän Nuppu on 1,5 vuotias, enkä voi ymmärtää miten meidän perhe saattoikaan lähes 30 vuotta olla ilman koiraa. Se on aina mukana kaikessa ja kaikkialla. Ihanaa Äitienpäiväviikonloppua teille. terkuin Riitta

   Poista
 2. Supersuloinen "käsityökaveri" sinulla on :)

  VastaaPoista
 3. Hei Tarja, kyllä vaan. Tykkään siitä ihan älyttömän paljon.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...