10. tammikuuta 2015

Iso harmaabeige virkattu kaunokainenOlen virkannut lisää kookkaita kahvallisia koreja (virkkuukoukkuna addi nro 8 eli korit ovat erittäin tukevia). Materiaalina on kotimaisen tekstiiliteollisuuden ylijäämätrikoo, jonka olen entiseen tapaan hankkinut mattokutomosta Huittisista. Kun hankin kutomoista, tiedän mitä saan ja voin hyvillä mielin kertoa tästä hyvälaatuisesta kuteesta teillekin. 
Ehkäpä jossain vaiheessa saisin tehdä tuon kutomon kanssa jotain kivaa yhteistyötä ;-)

Kokonsa ja tukevuutensa puolesta näin isoissa virkatuissa koreissa voi säilyttää vaikka kylpypyyheitä, takkapuita, tossuja, röykkiöittäin villasukkia, lankoja tms tms.

Kuvan korin tiedot:
halkaisija 35 cm, korkeus 24 cm (korin yläreunaan, ei sisällä kahvojen korkeutta).


Nämä tunnelmalliset kuvat kynttilöiden palaessa olen ottanut olkkarissamme.


Joskus käy niin, että kotimainenkin kude sisältää solmuja :-(
Olen niiden suhteen tosi tarkka, enkä päästä käsistäni mitään tuotetta, josta en ole purkanut solmuja ja ommellut kuteen päät käsin kiinni toisiinsa. Tähän kuluu aikaa, mutta haluan tällä tavalla varmistaa, että jokainen tuotteeni on laadukas.

Mukavaa tammikuuta kaikille teille ihanaisille lukijoilleni.

Hinta, koko ym tiedustelut ja mahdolliset tilaukset sähköpostitse:
tissarii@gmail.com

keywords: crocheted, basket, gray, cosy, store, handmade, home, yarn

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. heh :-) kiitos Pia. Ihania tunnelmallisia tulppaanikuvia sinun blogissasi. Pyysin miestäni tuomaan tänään ruokakaupasta tulppaaneita meillekin, mutta ei siellä kuulemma ollutkaan :-( Meidän karvakuono nukkui kuvia ottaessa tuon takana näkyvän Pentikin villashaalin kätköissä, mutta rajautui pois tästä kollaasista - pitää laittaa uusiksi kuva joku päivä :-) Niin ja se viesti on vielä sinulle lähettämättä..... olen vähän hidas .... sorry...

   Poista
 2. Voi apuva kun mä niin tykkään näistä isoista koreista! En vaan millään saa itse aikaiseksi ryhtyä niitä tekemään, usko (ja voimat) loppuu jo alkutekijöissä :D

  Kauniita kuvia nämä myös! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! Ihailen vastaavasti sun ylipolvensukat sukkia! On totta, että näiden virkkaaminen on hidasta ja raskasta ranteille/kyynerpäälle/olkapäälle. Jumppaaminen onkin välttämätöntä ja tekeminen lyhyissä pätkissä. Tälläistä käsityötä ei myöskään voi kuljettaa mukana matkoilla, vie liikaa tilaa ja painaa liikaa. Kotihommia iltaisin ja viikonloppuisin siis, mut kivaa kun koira nukkuu sohvalla vieressä tai jalkoja lämmittämässä ;-)

   Poista
 3. Ai että se on upea!!! Ja värikin on tosi herkku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna, tuota sävyä on kyllä saatava lisää. Tällä viikolla pääsen taas ajelemaan Poriin päiväsaikaan, joten kudeostoksia tulee matkan varrella tehdyksi ihan varmasti. Ihanaa! Ihanaa!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...