26. toukokuuta 2014

Aarteita tarjolla 5.6. torstaina Bloggari-kirppiksellä EspoossaHuomio, huomio !

Täällä blogissani on käsityörintamalla ollut nyt toukokuussa vähän hiljaista, mutta Cafe Latte lifestylepuodilla tapahtuu.. TORSTAINA 5.6. KLO 17-20 puodin pihamaalla BLOGGARI-KIRPPIS. Laittakaapa kalentereihin ja sanaa kiertämään! Tervetuloa kaikki tekemään löytöjä bloggareiden aarteiden joukosta!
 

Nuppu Home on mukana tässä hauskassa tapahtumassa. Keräilen pikkuhiljaa kaikkea kivaa ja käyttökelpoista omista kaapeista ja varastoista sekä vanhemmiltani, joilta muuttonsa yhteydessä jäi kaikenlaista heille tarpeettomaksi jääneitä aarteita. Meiltä tulossa kenkiä (naisten ja miesten), astioita, ryijyjä, vähän vaatteita (ei lasten) jne

Koitan kuvata muutamia "aarteita" jo ennakkoon, mutta sillä välin kurkkaahan sivupalkista tuo mainos Bloggari-kirppiksestä! Kaikkea kivaa siis tiedossa!!! Postata pitäisi myös viimeaikoina syntyneitä virkkaustöitäni, mutta upea sää ja puutarhan hoito tahtovat viedä voiton ruudun ääressä istumiselta. Mutta sääthän on viilenemässä, joten pysyhän blogistaniassa :-)

Cafe Latte puodin tietoihin pääset täältä: cafelattespirit


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...