12. huhtikuuta 2014

Virkattu raidallinen lelukori hauvelille

 
 


Tänään oli siivouspäivä ja siinä lattioita pestessäni tajusin, etten ole ollenkaan kuvannut ja esitellyt meidän oman hauvelin lelulaatikkoa. Olen virkannut sen kierrätyskeskuksesta löytyneistä trikookuteista. Halusin kokeilla millaiselta näyttäisi raidallinen neliön mallinen kori ja miten hankalaa sitä olisi virkata.

Meidän tarkoitukseen siitä tuli just sopiva keittiön tyhjään nurkkaan. Sen koko on 40 x 40 cm ja seinämien korkeus 15 cm. Meidän Aussitytölle se on just sopivan korkuinen, jotta pentu pääsee itse ottamaan haluamansa lelun. Illan tullen sitten kokoan kaikki lattiolla olevat härpäkkeet takaisin koriin ja aamulla alkaa uusi riepottelu - ihanaa, eks vaan. Ihan kuin pienten lastenkin kanssa :-)

Kulmikkaita koreja voi virkata monella eri tavalla.  Tässä korissa virkkasin ensin pohjan ja sitten poimin siitä sivujen silmukat ja virkkasin nurkatkin ihan vain suoraan. Ei ollut ollenkaan hankalaa. Kannattaa kokeilla.


Rentouttavaa viikonloppua teille ihanaisille ja tervetuloa kaikki uudet lukijat :-)

2 kommenttia:

 1. Hei,

  Tilasin juuri sinulta meidänkin hauvalle korin - se on ollut niin ihana ja tarpeellinen:) tulikin tässä mieleen, että haluaisin tulevaisuudessa koiralleni samantyylisen korin, mutta siis nukkumiseen:) palailen asiaan, kun olen mittaillut hieman!

  Terkuin, leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Leena :-) Kiitos. Tosi hassu juttu, mutta juuri tänään mietiskelin ihan samaa, nukkumiskoria koirallemme siis. Käviin eläinkaupassa vähän katselemassa miten korkeita reunoja niissä on ja sain tosi monta kivaa uutta ideaa. Ajattelin kokeilla pyöreää, jossa sisäänmenokohta olisi matalampi kuin muut seinämät. Katsotaan mitä syntyy....
   Ihanaa Pääsiäistä sinulle.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...