3. huhtikuuta 2014

Valkoisia virkattuja söpöläisiä


 
 
 
 
Löysin kevätsiivousta tehdessäni vanhan kätköni valkoisista trikookudekeristä. Olen virkannut tästä samasta trikoosta joskus kauan kauan sitten pieniä koreja omaan kylppäriini. Siitä kirjoittelin tässä postauksessani *klick*  reilu kolme vuotta sitten.
Materiaali on nostalgista, koska se löytyi vuosia sitten sukulaistytön mummon vintiltä. Kuteen paksuus vaihtelee aika lailla, joten jokainen kori on oma yksilönsä :-) Saattaa olla, että kude käsin leikattu joitain vuosikymmeniä sitten, mutta varmuutta asiasta ei ole. 

Intouduin virkkaamaan myyntiin noita samoja koreja nyt kolme lisää, pienellä koukulla tiukkaa kudosta, jotta pysyvät hyvin pystyssä. Tästä "peltivirkkauksesta" taitaa tulla tavaramerkkini :-). Solmin korien yläreunaan kaunista tähtinauhaa Greengateltä. Muutamia muitakin kauniita nauhoja on varastoon kertynyt - niistä on myös kehitteillä jotain kivaa.

Valkoisten korien koot: 8 cm (halkaisija) - korkeus n. 8-8,5 cm
Hinta: 6,50 €

Rentouttavaa tulevaa viikonloppua teille kaikille ihanaisille :-)

3 kommenttia:

 1. Oikein keväisiä :)
  Oletko tulossa Kartanopäiville?? :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Tällä kertaa jää väliin, kun perheessä sattuneen vakavan sairaustapauksen vuoksi ole juurikaan ehtinyt tehdä uusia virkattuja ihanuuksia riittävästi ... Harmi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiii, voi ei, toivottavasti kaikki on hyvin, pian..
   Ensi kertaan :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...