25. maaliskuuta 2014

Beiget pyöreät tabletit kevään kattauksiin


beige tabletti1
  

 


 

Virkkailin lisää tabletteja viime kesänä Savonlinnan Kangaskauppa Pala-Nurkasta *klick* ostamastani ihanan eteerisen värisestä 100% puuvillalangasta. Sitä on miellyttävä virkata ja pienellä koukulla ja kaksinkertaisella langalla siitä syntyi nämä tyylikkään ajattomat tabletit. Seuraavalla mökkireissulla pitää ilman muuta taas poiketa katsomaan mitä uutta kivaa virkkausmateriaalia kaupan valikoimiin on saapunut.

Ostin samalla reissulla myös vastaavan kokoisen kelan 100% ohutta pellavalankaa, mutta se vielä odottelee hyppysiin pääsyä - ideoita on päässä useita :-)

Tabletteja on nyt jäljellä 2 kpl - halkaisija 35 cm - hinta 22 €/kpl.

Tiedustelut ja mahdolliset tilaukset minulle sähköpostitse: tissarii@gmail.com


Ihanaa tiistaita ihan jokaiselle ja kiitos kaikista jättämistänne kommenteista. Ne saavat blogini elämään ja tuovat itselleni positiivista mieltä  :-)

4 kommenttia:

 1. Ihania, ihania jälleen!
  Mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila, oli vähän pitkä postaustauko :-(
   On ollut vähän suruja ja murheita ja sairastuvallakin olen ollut 5 päivää, mutta kyllä se taas tästä, kun kevättä on ihanasti ilmassa.

   Poista
 2. Niin minustakin, ihania, ihania <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia, nyt pitäis päästä kuvaamaan kaikkea uutta kivaa virkkaamaani, mutta ensin pitäisi ostaa uusi muistikortti kameraan... en ymmärrä miten kaikki tapahtuu minulla nykyisin niin niin hitaanpuoleisti...

   Poista
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...