17. helmikuuta 2014

Terveiset Sochi 2014 Olympilaisista

 
 
 
Täällä blogissa ja käsityörintamalla muutenkin on ollut viimeaikoina vähän hiljaista, koska olin mieheni mukana Sochissa kannustamassa Suomen naisleijonille mitallia.  No eihän siellä sitten mitalisijoille ylletty huippumaalivahdistamme huolimatta, mutta kokemuksena se jäi ikuisesti mieleen - sekä meille kannustajille, että urheilijoille itselleen. Saimme myös mahdollisuuden käydä urheilijoiden omalla kampuksella - Olympic Villagessa. Hieno kokemus sekin.
Kaikki järjestelyt olivat hienosti hoidettu, vaikkakin englannin kielen taito oli monilla vapaaehtoisilla käsittämättömän heikkoa.
Jääkiekko, curling ja luistelut sijoittuivat Olympic Parkiin Mustanmeren rannalle, jossa lämpötlla vaihteli +12 - +18 asteen välillä. Hiihdot, lumilautailut ja mäkihyppy sijoittuivat vuorille Krasnaya Polyanaan noin tunnin junamatkan päähän, jossa lämpötila vaihteli +2 - +15 asteen välillä. Molemmissa paikoissa kisataan edelleen. Tulevana kesänä tässä samaisessa paikassa järjestetään Formula 1 kisat ja vuoden päästä jalkapallon MM-kisat.
Nyt vaan kaikki pitämään peukkuja Suomen leijonille - kyllä sieltä mitalli tulee :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...