14. tammikuuta 2014

Harmaata ja punaista

 


Jotain ihanaa tulee syntymään näistä vyyhdeistä...
Hankin nämä kotimaiset trikookuteet ja upeat puiset virkkuukoukut jo hyvissä ajoin ennen Joulua, vaan miten kävikään - en ehtinyt tekemään niistä 2013 Jouluksi yhtikäs mitään.  Mutta mitäpä siitä, sillä ihan varmasti niille tulee käyttöä joskus myöhemmin ;-)

Taustalla näkyy jokin vuosi sitten ompelemani täysvillainen torkkupeitto - aah niin ihanan lämmin ja painava. Otan sen aina joulukuussa esiin ja pidän sohvalla kunnes kevätaurinko tuo ikkunoista riittävästi valoa ja lämpöä sisään, jolloin on aika siirtyä kevyempään pastellisävyisempään torkkupeittoon.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille.

(valokuvat: Emmi Tissari / nofashionvictims.fi ) 

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, Nuppu <3.
  Loihdit näistäkin ihan varmasti jotain super-ihanaa. Olet niin taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kuvat ovat tyttäreni ottamat ja ne on otettu jo ennen joulua, jolloin mulla ei vielä ollut omaa kameraa. Tiedätkös, minulla on edelleen olemassa sitä mustaa nahkanauhaa, josta ajattelin joskus kauan kauan sitten tehdä ison halkokorin virkkaamalla - sen josta joskus kauan sitten kyselit. No empä ole saanut aikaiseksi ja hankkimani nauha taitaa olla siihen kaikenlisäksi liian paksua. Pitääpä lähteä uudelleen ostoksille Karnaluksiin Tallinnaan kunhan kevätaurinko alkaa pilkistellä ja saada meikäläiseen lisää energiaa ;.)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eiks vaan olekin. Punainen taitaa jäädä ensi Jouluun, mutta tuosta harmaasta kyllä sormet syyhyää tehdä jotain - hmm ehkä iso kukkaruukun suojakori tai sitten jonkinlainen matto tai sitten .....

   Poista
 3. Ihanan raikkaita kuvia, oppia uutta, ilmeisesti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mutta tällä kertaa kuvat olivat tyttäreni ottamia (otettu ennen joulua). Yritän muistaa laittaa siitä aina maininnan postauksen loppuun, niinkuin tässäkin, mutta taidan vähän suurentaa sitä tekstiä kun on nyt kovin pienellä ;-)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...