26. joulukuuta 2013

Jouluni / My Christmas 2013

  

  

  

  

  

Joulun viimeinen pyhäpäivä on kääntynyt iltaan ja ihana Joulu alkaa olla takana päin. Meille se merkitsi yhdessäoloa rakkaan perheen ja lähimpien sukulaisten kanssa. Aattona nautimme joulupöydän antimista mieheni vanhempien luona ja Joulupäivänä ja Tapanina kotonamme. Vieraita oli tällä kertaa Kanadasta asti ja juttua riitti sekä suomeksi että englanniksi. Välillä oli hauskaa pysähtyä vain kuuntelemaan puheensorinaa ja naurua. Tästä(kin) Joulusta jäi hyvä mieli ja sen tapahtumia on kiva muistella jälkeenpäin. Muisteluja helpottamaan tämäkin postaus on tallennettu :-)

Koiranpennullemme tämä Joulu oli sen ensimmäinen ja varmasti aika jännittäväkin.
Nautimme päivittäisistä useista pitkistä metsälenkeistä, joista itselleni jäi lähtemättömästi mieleen pitkä varhainen Joulupäivän aamuvaellus kotiamme lähellä olevan metsän opastetulla luontopolulla. Oli pimeää ja hiljaista, kaikki muut jäivät kotiin nukkumaan, eikä ulkonakaan liikkunut minun ja Nupun lisäksi vielä ketään. Koiruli sai juosta vapaasti ja minä nautin sen ilosta ja huolenpidosta minua kohtaan - etten vaan jäänyt yksin mihinkään pulaan juurakkoisilla poluilla ... on se niin rakas.


Uutta Vuotta kohti mennään ja tämän vuoden pimein aika on jo voitettu! Ruahallista loppuviikkoa teille kaikille ihanaisille.

(valokuvat: Emmi Tissari / nofashionvictims.fi )6 kommenttia:

 1. Oi, kuinka kauniita kuvia!
  Mukavaa loppuvuotta!

  VastaaPoista
 2. Ihanalta näyttää ja kuulostaa teidän joulu! Kaikkea hyvää ja mukavaa vuoden loppupäiville!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja aivan upeita ovat omatkin tunnelmakuvasi! Samoin sinulle.

   Poista
 3. Näyttää Nupulla olleenkin raskas ja jännittävä joulu, kun noin makoisasti nukkuu...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, osuit naulan kantaan. Meillä on kotona lampaantaljat lisääntyneet koirulin tulon myötä, kun niiden päällä on niin niin ihanaa nukkua. Tykkään ite erityisesti ruskeista pitkäkarvaisista taljoista.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...