21. marraskuuta 2013

Kataja nurin & joulutunnelmaa puutarhaan

 
 
 
Meillä oli taloyhtiössä viikko sitten pihatalkoot ja samaan syssyyn intouduimme kaatamaan vanhan harvanksi ja liian isoksi kasvaneen katajan omasta pihastamme.
Siinä sitä olikin puuhaa kerrakseen, kun jokaisen vihreän oksan leikkasin talteen ja tein sekä puutarhaan että sisälle useita eri asetelmia noista oksista. Kaikkein pienimmät otin myös talteen, josko jonain päivänä saisin niistä askarrelluksi kransseja ulko-oviin - sekä itselle että ystäville. Saas nähdä miten käy ... Ainakin noita pienen pieniä neulasia on nyt joka paikassa ja koiran pentumme kantelee pieniä tupsuja suussaan sisään minkä kintuistaan kerkiää ... No ainakin tottuu imurin ääneen, heh heh :-)
Tunnelmallista marraskuun loppua!

2 kommenttia:

 1. Ihanat valot sinulla tuolla terassilla:)
  Mulla ei ollut kuin pieniä katajanoksia, ja sain niilläkin jo aikaiseksi ihan hirveää sotkua... voin vain kuvitella, millainen savotta teillä siellä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Frida. Keräsin metsästä Nupun kanssa ulkoilleissa kasan maahan pudonneita oksia ja punoin ne kiinni toisiinsa harvaksi verkoksi. Sekaan pujotin ulkovalosarjan. Kotiimme tullaan tämän välikön kautta ja se on syksyisin aivan julmetun pimeä - no eipä ole enää :-)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...