7. marraskuuta 2013

Automatkalla länsirannikolle

 

 

 
 
Viime viikonloppuna tein tyttäreni Emmin ja koiranpentumme Nupun (ikä 12 viikkoa) kanssa ensimmäisen pitkän automatkan. Suuntana oli vanhepieni ihana uusi koti synnyinkaupungissani Porissa.
Nuppu viihtyi hyvin autossa omassa kuljetuskopassaan koko 250 km ajan. Turvakaverina Nupulla oli Emmin lapsuusajan tiikeri-pehmolelu. Aika lutusta, eikö vain :-)
Perillä oli paras paikka isäni syli ja kartonkisen viinitonkan repiminen oli parasta huvia. Ulkoilureittimme kulki pitkin Kokemäenjoen rantoja ja meidän kaikkien kasvoilla loistaa ilo ja onni toistemme seurasta.

Nautitaan kaikki rakkaistamme ja annetaan sen näkyä koko maailmalle.
Olen onnekas!

Kaikki valokuvat: Emmi Tissari  nofashionvictims.fi

9 kommenttia:

 1. Voih... tutunnäköistä maisemaa. Mekin suuntaamme samaiseen paikkaan heti kun saan pop-upit hoidettua alta pois... Isäinpäivää viettämään :) Ihanaa länsirannikko-reissua teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa reissua teillekin. Toivon, että pop-up onnistuu hyvin.

   Poista
 2. Kylläpäs äitisi näyttää "Riitalta"! Ihanat, onnelliset kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tytär oli selvästi samaa sarjaa, kun kävin kurkkimassa... :)

   Poista
  2. Heh, kiitos Nonna, hauskasti tokaistu. Tämmösiä kääpiöitähän me ollaan kaikki suvun naiset :-)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin on ja aina aika ajoin tulee mieleen, että miksikäs en muuttaisi sinne takaisin, jos kaikki palaset siihen suuntaan loksahtavat paikoilleen. Eihän sitä koskaan tiedä.

   Poista
 4. No, voi hyvät hyssykät mikä suloisuus :O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se aika söpöliini. Olen niin tyytyväinen, kun hauveli on ottanut kuljetusboxin omakseen ja tykkää siinä nukkua matkustamisen lisäksi ihan muutenkin. Sisällä pehmoinen karva, mukavan pehmeä peitto ja rakkaimmat lelut - siinä viihtyvyyden avaimet. Itsenäisyyspäivänä sitten tehdään eka mökkireissu eli istutaan/maataan n 6 tuntia autossa. Uskon senkin onnistuvan.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...