23. elokuuta 2013

Sinistä ja punaista Reposaaressa

 
 
 
Olin muutama viikko sitten käymässä vanhempieni kesäpaikassa Reposaaressa. Sehän on kuuluisa karikkoisista rannoistaan, Eino Grönistä, vanhasta laivatelakasta, ravintola Merimestasta ja tuulimyllyistään. 
Me nautiskelimme aurinkoisesta elokuun päivästä rantakivilla, juotiin termospullosta kaffeeta ja ihmeteltiin merisumua ja pilviä, joiden lomasta näkyi tuulimyllyistä vain siipi silloin ja toinen tällöin.
Horisontti näyttää kuvissani olevan vähän vinossa, mutta ei se silti estä niiden julkaisemista, eihän. Rakastan tuota meren pauhua ja suolaista  tuoksua - taidan ihan tosissani olla merityttöjä :-)  Ehkä minulla joskus onkin pieni pelkistetty mökki jossain meren rannalla - ehkäpä ...
Ihanaa viikonloppua kaikille. Minä tapaan huomenna ystävättäreni hänen mökillään ja me vietetään kahdestaan kässäiltaa ja turistaan mukavia.

6 kommenttia:

 1. Meri, saaristo, suolan tuoksu, lokit - se on niin kotoista minulle. 18 ensimmäistä elinvuottani saaressa asuneena rrrrrrrrrakastan merta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, voin kuvitella miltä sinusta tuntuu. Kiitos, kun jätit kommentin.

   Poista
 2. Olipa mukava löytää blogisi ja aivan upeat tuotteesi.
  Korit ovat todella hienoja. Oma taitolajinsa saada tällaisia tuotteita aikaan. Meri tai vesi ylipäätään on kyllä sellainen rauhoittava elementti jossa sielu lepää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteestasi. On aina todella kannustavaa saada kommentteja käsitöideni hyvästä laadusta ja niiden tuottamasta ilosta käyttäjälleen. Ilahduin myös suuresti, kun olit liittynyt Nuppu Home lukijaksi - kivaa!

   Poista
 3. Reposaari on kaunis paikka, niin kesällä kuin talvellakin.

  Kiitos hyvästä palvelusta tänään! Pellavatunikat matkustivat turvallisesti tänne Poriin ja sovittelin vielä äsken ihanat paita-huivi-tunika-yhdistelmät peilin edessä läpi.

  Terveisin uuttera sovittelija Satakunnasta ;).

  P.S. Ihania käsin tehtyjä juttuja täällä, menenpä katselemaan tarkemmin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinulle tästä kommentista! Et arvaakaan miten mukavalta tuntuu saada tällaista palautetta ja mikä hassu sattuma törmätä sinuun ja mieheesi vielä illalla Sellossa, kun olin ystävättäreni kanssa sushi-ostoksilla :-) Nyt vain peukut pystyyn, että jossain vaiheessa myös Porissa olisi By Pia's life style puoti :-)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...