1. elokuuta 2013

Jotain tähdellistä tekemistä

 
 

No sitähän minulla onkin viimeaikoina ollut meneillään - tähdellistä tekemistä.
Tässäkin yksi ihanuus syntymässä, mutta KUU tahtoo väen väkisin jo iltaisin työntää AURINGON tieltään.  Olen nauttinut viimepäivien leudoista illoista puutarhassamme virkkauspuuhia tehden. Sitten havahdun puutarhasohvallamme tajuamaan, että ei pelkän kynttilälyhdyn valossa taida virkkaushommat onnistua :-)
Millään ei malttaisi lopettaa, kun puutarhasta ei haluaisi siirtyä sisälle, eikä varsinkaan nukkumaan. No päivä se on huomennakin ja aivan varmasti vielä ihana sellainen!

Viirinauhoja on syntymässä lisää myyntiin lähipäivinä. Ilokseni olen huomannut, että olen harjaantunut virkkaamaan viirikolmion reunoista entistä siistimmät.

Nautitaan näistä leudoista hämärtyvistä elokuun kuutamoilloista.
Kaikki uudet lukijat haluan toivottaa lämpimästi tervetulleiksi - ihanaa on kauttanne löytää uusia mielenkiintoisia blogeja omaan seurantalistaani. Kiitos siis teille kaikille!

4 kommenttia:

 1. Todella kaunis viirinauha on sinulla tekeillä!<3

  Ja ah noita pimeneviä iltoja, niin kauniita osaltaan, mutta yön hiipiessä luokse tajuaa, että päivät todella lyhenevät taas vaikka vastahan oli keskikesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hyvin kuvasit tunnelmaa pimenevistä illoista.

   Poista
 2. Niin ne illat pimenevät myös täällä sateisessa Göteborgissa. Näin samantyylisiä viirejä yhden ravintolan räystäslaudassa Saltholmen'n satamassa. Lähempi tutustuminen osoitti niiden olevan muovista. Nuo viirisi pesevät ne mennen tullen.

  Terveisin
  Mies ilman rillejä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mielettömän mahtava ylläri tämä kommenttisi! Olen samaa mieltä, ei muovia ei muovia hyi hyi muoviset viirit. Kiitos miehelle, joka on unohtanut rillinsä taasen jonnekin :-)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...