26. elokuuta 2013

Iso valkoinen kaunokainen

 

Olen virkannut lisää kookkaita kahvallisia koreja (virkkuukoukkuna nro 7 eli ovat erittäin tukevia). Materiaalina on kotimaisen tekstiiliteollisuuden ylijäämätrikoo, jonka olen entiseen tapaan hankkinut perinnemattokutomosta Huittisista. Kun hankin sieltä, tiedän mitä saan ja voin hyvillä mielin kertoa tästä hyvälaatuisesta kuteesta teillekin. Ehkäpä jossain vaiheessa saisin tehdä tuon kutomon kanssa jotain kivaa yhteistyötä ;-)

Kokonsa puolesta näissä voi säilyttää vaikka kylpypyyheitä, takkapuita, tossuja, röykkiöittäin villasukkia, lankoja tms tms.

Kuvan korin tiedot:
halkaisija 34 cm, korkeus 24 cm (korin yläreunaan, ei sisällä kahvojen korkeutta), hinta 45,50 € (ei sisällä postikuluja).
Toivottavasti tästä erästä riittäisi muutama myös tulevana viikonloppuna pidettävään Kartanon kesäpäivään - tulkaahan paikalle, olisi kiva tavata teitä kaikkia täällä Nuppu Home blogissa vierailevia ihania naisia.

Nämä tunnelmalliset kuvat olet ottanut By Pia's show roomilla Espoon vanhalla juna-asemalla. Mukavaa loppukuuta kaikille teille ihanaisille lukijoilleni.

Tiedustelut ja mahdolliset tilaukset sähköpostitse:
tissarii@gmail.com
tai puhelimitse
040-757 1109

14 kommenttia:

 1. Tosi nätti, ja kuvauspaikkakin on ihan nappi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja, kuvauspaikka on työpaikallani - tykkään.

   Poista
 2. Onpas ihanainen kori, niin kaunis tuo valkoinen väri, vielä hienossa ympäristössä kuvattuna :)

  Kiitos, ihanaa loppukuuta sinullekin! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toista sataa vuotta vanha hirsiseinä on tosiaan kaunis.

   Poista
 3. Kaunis kori ja kude todellakin näyttää hyvälle! Itsekin käytän ylijäämätrikoota, mutta joskus on vaikea löytää hyvää kudetta...
  Ihanaista loppukuuta myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mira, olen samaa mieltä siitä, että huonolaatuista trikookudetta on tarjolla pilvin pimein. Ite oon muutaman kerran sortunut sellaisen vyyhdin hankkimaan ja loppuviimein saksilla leikannut n 70% pois eli vain 30% käyttökelpoista oman laatukriteerin läpäissyttä. Ollaan tarkkana siitä mistä omat tuotteemme valmistamme jatkossakin.

   Poista
 4. Kaunis kori ja ihanat kuvat <3
  Mukavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila, ihanaa kun kesäiset säät jatkuu.

   Poista
 5. Meillä päin homma on kääntynyt nyt jo niin, ettei yhtään koria tarvitse virkata. Joka huushollissa on joku, joka niitä tekee. Minun hommani on vain myydä kudetta ja metallikoukkuja ja neuvoa kädestä pitäen, kuinka kori tai matto tehdään. Ja monet olenkin saanut koukutettua tähän ihanaan työhön!

  Viisi vuotta kun "peltikoreja" väänsin, aloin jo huolestua että virkkauskäteni on piloilla. Jatkuva hermosärky oli aikas harmillista. Nyt alkaa helpottaa, kun olen siirtynyt muihin virkkuuksiin. Kevyempiin.

  Sen kyllä olen huomannut, että kun asiakkaita tulee muualta Suomesta, eivät välttis ole edes nähneet virkattuja koreja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mervi, tosi kiva kun on paikkoja, josta ostaa materiaaleja. Minäkin olen sinulta ostanut, viimeksi sen turkoosin, josta en ole vielä ehtinyt mitään tekemään, mutta syksyllä ehtii olla enemmän sisällä. Olet lopettamassa liitettäsi, mutta jatkaako silti kuteen hankkimista ja edelleen myymistä? Minun käteni eivät ole pilalla, kun virkkaustahti on inhimillistä yksilötyötä, eikä suurien erien tehtailua. Sisustusinnostus on ainakin täällä Etelä-Suomessa elinvoimainen trendi edelleen ja yritän pysyä ajan hengessä värimaailman ja muotoilun suhteen ja ideoita on luonnosvihko täynnä. Minulla on nyt maailman ihanin työpaikka ja ihana työnantaja ja tykkään edelleen virkata.

   Poista
 6. Todella kaunista Riitta! Ja pieteetillä tehtyä käsityöjälkeä, onneksi minulla oma valkoinen virkkuu-kori ja myymälässämme lisää tuotteitasi ihailtavana ja myynnissä! T. PIA

  VastaaPoista
 7. Todella nätti kori!:) Hyvää trikookudetta onkin välillä vaikeaa löytää. Virkkaaminen on paljon hauskempaa kun ei tarvitse jatkuvasti tarkkailla kuteen paksuutta tai leikellä huonoja kohtia pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Laura, kuteesta olen kanssasi täysin samaa mieltä.

   Poista
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...