10. heinäkuuta 2013

Valkoinen virkattu kattausliina / lasinalunen

Viimeaikoina on eri blogeissa näkynyt paljon suloisia virkattuja lasinalusia. Kauneimmat niistä löytyvät mielestäni näistä blogeista: sukkasillaan sekä prinsessajuttu.  Minä halusin niiden innoittamana tehdä myös oman versioni, mutta tietty oman maun mukaan mukailtuna ja vähän rouheampana kuin puuvilla- tai bambulangasta tehdyt. Oma Nuppu Home - malli syntyi sitä mukaan, kun ensimmäinen työ eteni ja nimesin sen kattausliinaksi.
Ensimmäinen kattausliina löysi tiensä uuteen kotiin jo ennen kuin ehdin langanpäät päättelemään :-)

Olen virkannut nämä tapani mukaan paksusta kalastalangasta, joten kestävät hyvin kulutusta sekä konepesua 40 asteessa. Kattausliinoja voi käyttää lasinalusten lisäksi tee- ja kahvikupin ja teepannun alla tai pienenä liinana kukkamaljakon ja kynttilänjalan alla. Kattausliinan hinta on 8,50 €/kpl.

Mukaa loppuviikkoa teille kaikille ihanaisille. Erityisesti haluan toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet lukijat. Olen vilpittömän iloinen, kun olette löytäneet tienne Nuppu Home blogiini :-)


12 kommenttia:

 1. Voi, tosi kaunis ja ihanasti vähän pitsimäinen! Valkoisena just niin täydellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mira ;-) Nyt on kuumeisesti etsinnät meneillään, mistä löytäisin tätä paksua valkoista lankaa lisää, kun kaik män. Olin ostanut tämän erän vuosia sitten joltain kirppikseltä kierrätysperiaatteella.

   Poista
 2. Kauniita!
  Minulla käsitöiden teko on jäänyt nyt kesällä vähälle, mutta ilo on ihailla täällä toisten kauniita käsitöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Susanne, kiitos. Kyllä se vähiin on jäänyt itselläkin, kun ulkona on kaikenlaista kivaa tekemistä.

   Poista
 3. Itsekin olen prinsessajutun myötä höyrähtänyt noihin pikkuliinoihin. Sinä puolestasi olet antanut inspiraatiota noiden kaikkien purkkien ja purnukoiden ympärille virkkaamiseen (niitä tulee blogiini nähtäväksi jossain vaiheessa). Ihana seurata taitavia ihmisiä ja siinä itse samalla kokeilla, josko pystyisin samaan..toki omalla tvistillä. Blogiasi olen seurannut jo tovin aktiivisesti ja olet kyllä ihan huippu siinä mitä teet.
  Ihanaa kesää!
  Jos uudet blogit kiinnostaa niin käyhän kurkkaamassa myös omani http://inthehouze.blogspot.fi/ ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna, olipa kiva lukea kommenttiasi. Ihanaa, jos olen pystynyt antamaan sinulle virikkeitä ja ideoita. Kiitos blogiosoitteestasi, ilman muuta käyn tutustumassa siihen!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Lämmin kiitos kommentistasi. Ilahdun aina jokaikisestä.

   Poista
 5. Onpas suloisia liinoja! Omat sovellukset on pop, vaikka itse niissä huono olenkin, silti on ihana ihailla kun muut osaavat tehdessä luoda jotain uutta! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinullekin kommentistasi. Saan usein mitä erilaisia inspiraatioita milloin mistäkin, eikä niihin tietty ole missään mitään ohjeita, joten on ollut pakko soveltaa langanpyörittämistä itsekseen.

   Poista
 6. Oi, nääkin on ihania! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila. Nyt on koukussa isoja valkoisia kahvallisia koreja, kun kaikenlaista säilytettävää tavaraa tuntuu olevan kodin lisäksi myös mökillä.

   Poista
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...