16. heinäkuuta 2013

Naisellinen tuliainen mökille tai kaupunkikotiin

 
 
 
Kokosin tähän pienen 'paketin' viemisiksi ystävillesi heidän mökilleen, veneelleen tai kaupunkikotiin. Tietty mikään ei estä hankkimasta tätä kokonaisuutta ihan vain itselleen :-)
Virkatun Nuppu Home korin sisällä virkattuja tuotteitani: koralli-valkoinen viirinauha ja vihreä-valkoinen viirinauha sekä kaksi kattausliinaa. Mukana vielä suloinen ruusu pienessä lasipullossa. Mikäli kaipaat mukaan myös vähän bling bling-juttuja, niin poikkea By Pia's shopissa ja nappaa mukaan Oxxon vaaleanpunainen ranneke.

Tiedustelut (hinta - ja kokotiedot) ja mahdolliset tilaukset näistä Nuppu Home tuotteista sähköpostitse: tissarii@gmail.com tai poikkeamalla BY PIA'S shoppiin Kirkkojärvenkatu 3, Espoon Keskuksen vanha juna-aseman makasiini.


Löydät lisää tuotteitani aikaisemmista postauksistani Tuotteet-kategorian alta sivun oikeasta reunasta - hauskaa selailua ja aurinkoista tiistaita kaikille.

6 kommenttia:

 1. Ihana pakkaus!
  Kyllä otsetehdyt viemiset on miusta ne parhaimmat :)
  Myökin mennään huomenna ystävien mökille ja viemisenä on itsetehtyä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. Kävinkin jo ihailemassa sinun viemisiä ja jätin kommentin :-)

   Poista
 2. Vau miten ihana kori ja sen sisältö! Mahtaa olla saajat onnessaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosiaan toivon, että joku tämän paketin ostaisi ja jollekin onnelliselle tulijaiseksi viesi. Ite annan aina itse tehtyä tai jonkun muun suomalaisen käsityöläisen tekemää, jos suinkin on mahdollista. Mukavaa päivän jatkoa.

   Poista
 3. Kaunis jatyylikäs tuliainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja sinun postauksesi innoittamana minulla on nyt ihanaakin ihanampi uusi käsityökirja (tai oikeastaan ostin kaksikin, mutta esittelen sen toisen joskus myöhemmin). Nyt auton nokka on suunnattu kohti Pori Jazzia!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...