25. heinäkuuta 2013

Blogihiljaisuutta heinäkuussa - miksiköhän?

 
 
 
 

Nämä kuvat puutarhastamme ehkä vähän valottavat tilannetta, joka siellä viime viikkoina on ollut valloillaan. Mieheni on ollut paljon työmatkoilla tai golf-kentillä ja minä olen tehnyt pitkää päivää työpaikallani sekä me molemmat olemme yhdessä lomailtu ja oltu pääasiassa jossain muualla kuin kotona - lopputulos näkyy puutarhamme rehottamisena ja siellä olevien pienien ja vähän isompien projektien keskeneräisyytenä. Muut puuhat ja reissut ovat pitäneet minut myös aika tehokkaasti pois blogini äärestä.

Ekassa kuvassa ei suinkaan ole hienoa kukkaloistoa pihassamme, vaan siinä on nurmikkomme (tai siis nurmikon irvikuva), jonka golfviheriön näköinen kokonaisuus näkyy paremmin tokassa kuvassa. Ehkä sitä olisi vähän jo syytä leikata :-)
Kolmannessa kuvassa näkyy tomaattiviljelmälleni johtavat juuri valmistuneet betoniaskelmat (niistä saan kiittää omaa isääni) sekä vuosien saatossa mökkirannasta kerättyjen kivien sommitelmia (niiden avulla vältymme nurmikon hoidosta). Neljännessä kuvassa ei kovin onnellisilta näytä istuttamani köynnösten taimet, mutta sen sijaan vieressä iloisesti rehottavat koiranputket. Viimeisen kuvan betoniruukussa kasvaa varjolilja ja saniainen, joita sitten vastaavasti ei ole hoidettu mitenkään, vaan ne jäivät niille sijoilleen koko talveksi ja nyt puskevat ihan väen väkisin kohti aurinkoa. Kummallista tämä puutarhanhoito, heh heh :-) Miten se vanha japanilainen sananlasku menikään: "Mikään ei ole niin tärkeää kuin puutarhanhoito, eikä sekään ole kovin tärkeää". Hyvä motto, ainakin meikäläiselle :-)

Kaikesta tästä huolimatta hymy viipyy meidän molempien kasvoilla nykyisin paljon paljon kauemmin kuin moniin moniin vuosiin. Se on onnellisuutta, joka näkyy myös ulospäin.

Onnen tunnetta myös sinulle ja läheisillesi. Kiva, kun poikkesit Nuppu Home blogissani!

4 kommenttia:

 1. Great post, beautiful place:) Greetings

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks for your comment. I love our garden. You have lot of pictures of beautifull places. Have a nice day.

   Poista
 2. Tuota mottoa yritän itsekin edes välillä muistaa :)

  Kiitos avusta tänään. Matka jatkui puhelun jälkeen ja 14 km tuli mittariin, aika jees!

  Ihanaa helleviikonloppua, voi hyvin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh, mikä matka. Kiitos samoin sinulle.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...