5. toukokuuta 2013

Värileikkiä Andalusiassa

 
 
 

Kuten osa blogiani seuranneista jo tietääkin, on vanhemmillani ollut talvikauden ajan asunto vuokrattuna Costa del Solilta ja toissa viikolla saimme taas vierailla siellä heidän luonaan. Talon puutarhasta ja sen ympäristössä löytyy upeita maisemia ja kirkkaita värejä ja asunnossa on toinen toistaan hauskempia astioita, koriste-esineitä, patsaita ja ruukkuja. Niimpä intouduin itsekin pukeutumaan oranssikukikkaaseen toppiin ja ripustamaan matkan aikana virkkaamaani oranssia kettinkiä sinne tänne :)

No, Wappuna tuo vuokra-asunto on luovutettu seuraavien vuokralaisten käyttöön ja paluu arkeen on koittanut. Vanhemmillani Porissa se tarkoittaa muuttokuorman pakkaamista ja muuttoa uuteen ihanaan kotiin äitienpäivänä. Olen niin iloinen heidän puolestaan, kun löysivät unelmiensa kodin. Jos tiedät jonkun, joka olisi kiinnostunut ostamaan viehättävän ja erityisellä huolella hoidetun omakotitalon Porissa, otathan yhteyttä. Kerroin myynnistä täällä: perhepiirissa tapahtuu isoja ihania juttuja

Mitä minuun tulee, niin todennäköisesti ainakin yksi oranssisävyinen postaus on vielä tulossa. Ehkä sitten on jo aika vaihtaa väriä :-)

ps.valmiiksi virkattua kettinkiä saat lähettämällä väri- ja kokotoiveesi minulle osoitteeseen: tissarii@gmail.com 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...