2. toukokuuta 2013

Valkoisessa virkatussa korissa raitoja ja tähtiä

 
          

 

Hei ihanaiset. Nuppu Home tuotteista on nyt osa myynnissä ihanassa uudessa BY PIA'S pellava Shopissa Espoon Wanhan Juna-Aseman makasiinissa. Osoite: Kirkkojärventie 3. Aukioloajat ti, ke, pe 10-18, to 10-19 ja la 10-14.  Tulkaahan poikkeamaan :-)

Tästä pääset ByPia's blogiin ja sitä kautta myös verkkokauppaan, jossa on runsas valikoima toinen toistaan kauniinpia pellava-asuja.

Kuvissa näkyvät kookkaat kahvalliset Nuppu Home korit (n 35 cm) olen virkannut kotimaisen tekstiiliteollisuuden ylijäämätrikoosta, jonka olen entiseen tapaan hankkinut perinnemattokutomosta Huittisista. Kokonsa puolesta niissä voi säilyttää vaikka kylpypyyheitä, tyynyliinoja, pöytäliinoja, tossuja, röykkiöittäin villasukkia, lankoja tms tms. Enemmän tilaa vieville kamppeille, kuten tyynyille, vierastäkeille, päiväpeitoille, pyykille jne olen parhaillaan virkkaamassa vielä isompia valkoisia koreja (n 50 cm), joita voi käyttää ylimmässä kuvassa näkyvien TineK-kassien tapaan.

Korien koko- ja hintaesimerkkejä:
halkaisija 33 cm, korkeus 20 cm, hinta 39,50 €
halkaisija 35 cm, korkeus 24 cm, hinta 43,50 €
halkaisia 40 cm, hinta 53,00 €
halkaisija 50 cm, hinta 73,00 €

Alimmissa kuvissa meikäläinen työn tohinassa pellava Shopissa :-)  Tykkään, tykkään !!

Tiedustelut ja mahdolliset tilaukset Nuppu Home tuotteista sähköpostitse: tissarii@gmail.com tai puhelimitse: 040-757 1109 tai poikkeamalla BY PIA'S shoppiin.

2 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon myyntipaikasta! Näyttää hyvältä, sä ja tuotteet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kivasta kommentistasi ;-)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...