17. toukokuuta 2013

Turkoosit kesäkengät ja vähän muutakin

 
 
 

Eikö olekin ihana tunne, kun on tullut aika siirtyä käyttämään kesäkenkiä!
Ah, nämä pehmeät nahkakengät olivat rakkautta ensi silmäyksellä. Silmäys sattui viime kesänä Oslon keskustan kävelykadulla. Kengät ovat niin upeaa pehmeää nahkaa, että tuntuu kuin ei olisi kenkiä jalassa ollenkaan - mikä ihana tunne. Merkiltään ne ovat: Enzo Poli - hinta ei ollut ihan halvimmasta päästä, mutta tarviihan sitä nainen hyvät kengät! Totuuden nimissä samalla kertaa sattui yhteensä neljä silmäystä ja arvaahan sen miten siinä sitten kävi ... siitä kuitenkin joskus toiste.

Ostoksien lomassa piti tietty myös vähän saada murua rinnan alle eli tuoreita paikallisia mansikoita ja uunista juuri otettu croisant. Oslo on täynnä toinen toistaan ihanimpia putiikkeja ja kahviloita, tämän minun levähdyspenkkini on kenkäkaupan edessä - vähän ihanaa.

Oslossa on muuten ainoa kaupunki, jossa olen ihan keskellä kaupunkia törmännyt jääkarhuun, ja kaiken lisäksi löin sen kanssa ylävitoset :-)

Mukavaa päivää teille kaikille ihanaisille. Tänäänkin on ihana päivä elää!

PS. noita ihanan värisiä virkattuja Nuppu Home kettinkejä on tilattavista minulta. Laita viesti osoitteeseen: tissarii@gmail.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...