6. toukokuuta 2013

Tunnelmia Kartanon kevätpäivä - tapahtumasta

 
 
 
 
Tässä muutama tunnelmakuva viime lauantaisesta Kartanon kevätpäivästä Leppävaaran kartanon pihapiirissä. Kartanon kevätpäivän järjestää Leea, ihanan Lifestylepuoti Cafe Latte Spritin omistaja ja hengetär. Seuraava vastaava tapahtuma samassa paikassa tulee olemaan elokuussa.

Kiitos Leealle tapahtuman järjestämisestä :-)

Nuppu Home oli mukana tapahtumassa pienellä tuotevalikoimalla - muutama virkattu kori, virkattuja viirinauhoja ja virkattua kettinkiä. Myyntipöytänä oli Leean varastoista löytynyt ihastuttava rustiikkinen turkoosi puupöytä (joka nyt on varattuna mulle ihan ikkariomaksi).
Meikäläisen päärooli oli kuitenkin olla myymässä  BY PIA'S omaa pellavamallistoa ja raikkaita tanskalaisia puuvilla- ja viskoosihuiveja. Leealla on Puodissa sisustustavaroiden lisäksi BY PIA´S Pellavamalliston valkoisia mekkoja, tähtitunikoita, kasseja ja kodin tekstiilejä.

Paikalla on monta muutakin yrittäjää. Sää suosi meitä ja tunnelma oli loistava!
Kiitoksia teille kaikille, jotka kävitte Nuppu Home ja BY PIA'S kojulla!

4 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat, suloiset korit ja viirit, sekä pellava-asut!
  XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi. Oli kiva vaihtaa myös muutama sana tyttäresi kanssa markkinahumun keskellä. Keramiikka-astiasi ovat niin niin kauniita. Tarkoitukseni on osallistua myös elokuussa Kartanon kesäpäivään Nuppu Home tuotteilla. Pitää vaan ahkerasti tehdä uusia tuotteita.

   Poista
 2. Kahlasin monta sivua blogiasi, pitääpä istua uudelleen koneen ääreen ja atkaa, nyt ei enää nouda. Ihania juttuja ja kauniita värejä. terveisin Rätti http://miamiisa.vuodatus.net.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Rätti
   Ompa kiva, kun olet löytänyt blogini ja kiitos palautteestasi. Käyn ajan kanssa kurkkaamassa sinun blogiisi ;-)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...