15. toukokuuta 2013

Pinkki virkattu kettinki
 

 
 
Crochet chain

Nuppu Home kettinkiä tällä kertaa kirkkaana pinkkinä (kolmannessa valokuvassa kettingin väri ei vastaa langan todellista pinkkiä väriä). Lankana helposti virkattavaa ohuehkoa Cheope-puuvillalankaa, jonka olen ostanut Snurresta (klick).

Tämän kettingin olen virkannut 2mm koukulla. Näin ohuesta langasta virkattua kettinkiä voi käyttää esim ranne- tai kaulakoruna. Jos taas käyttää paksua lankaa, voi kettingistä tehdä viirinauhojen tavoin värikkäitä somisteita kattoon, ikkunaan tai seinälle kotiin, toimistoon, terassille, mökille jne jne. Sillä voi myös piristää vaikka vanhaa kauppakassia kiinnittämällä kettingin kulkemaan sangasta toiseen. Tämän yksilön pituus on n 24 cm (ranneketjun pituinen). Yhden lenkin ulkohalkaisija on n 4 cm ja lenkkejä on yhteensä 9 kpl. Lankaa on vielä jäljellä, joten siitä voi tehdä pidemmänkin.


Virkkaan kettinkiä mielelläni myös sinulle. Jos innostuit tilaamaan omasi, lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen tissarii@gmail.com. Jutellaan toiveistasi, hinnasta ja toimitusajasta.

Terveisiä kaikille Nuppu Home sivuilla kävijöille aurinkoisesta Espoosta :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...