8. toukokuuta 2013

Oranssi on hiipinyt keittiöömme

 
Meillä on ollut jo vuosia nämä ihanat kotimaiset oranssit Alcantara-verhoillut ruokapöydän tuolit. Olen ompelemassa niihin täksi kesäksi vaaleat päälliset (irroitettavat huput), mutta sitä ennen päätin vähän lisätä keittiöön muutamia muitakin oransseja väripilkkuja.

Tuo Tenavat sarjakuvia sisältävä kirja Love is walking hand in hand on yksi viime kesän kirppislöytöjäni. Ostin sen tuunatakseni pieniä yksittäisiä tauluja sen hauskimmista sivuista. Jotkut projektit kestävät vähän pidempään kuin toiset - sellaista se on tämä elämä :-)

Toinen pöydällä oleva kirja sisältää upeita valokuvia Italiasta ja toinen toistaan herkullisempia reseptejä italialaisen keittiön nautinnoista. 

Ahkerasti selailen kumpaakin.
Oranssit gerberat ostin eilen ruokakaupasta ja virkkaamani kettinki on löytänyt paikkansa kynttilän jalan ympäriltä. Meillä palaa kynttilät joka päivä, myös kesällä - rakastan kynttilän valoa.

Aurinkoista päivää teille kaikille blogissani vieraileville sekä vanhoille että uusille lukijoiksi kirjautuneille ihanille naisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...