21. toukokuuta 2013

Jättiläisten häihinkö nämä sormukset?

 
 

Leikittelin ajatuksella virkata kettingin renkaita erillisinä, jotta niitä voisi käyttää vaikkapa sormuksina, serviettirenkaina, avaimenperinä, laukkukoristeena tms tms.

Näistä ensimmäisistä kappaleista tuli kuitenkin niin isoja, että sopisivat enemmänkin jättiläisen nimettömään. Ei se mitään, pitää vaihtaa vielä pienempään virkkuukoukkuun ja ohuempaan lankaan, niin kyllä lopputuloksena pienenpiä syntyy. Joskus on kiva hassutella!

Pitihän näitä isojakin kuitenkin sormeen kokeilla :-)
Ekassa kuvassa kaksi erillistä rengasta - tytölle ja pojalle. Jälkimmäisissä kuvissa kaksi toisissaan kiinni olevaa rengasta - yhteenkuuluvaisuuden merkiksi. Näillähän voisi leikkiä ihan vaikka mitä - vaikka leikkihäitä, heh heh.

Kuten huomaat, kuvan kädet eivät ole nuorten, vaan jo elämää nähdeiden kädet - onnellisen naisen ja miehen, jotka edelleen leikkivät.  Arvaa kenen, heh??

Hauskaa päivää, toivottavasti sain hymyn huulillesi :-)

6 kommenttia:

 1. Todella kauniita kuvia! Nämä kädet on paljon mielenkiintoisemmat ja vaikuttavammat kuin mitä nuoremmat ja sileämmät olisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nova sanoistasi. Sinulla näyttää olevan uusi kuva itsestäsi - kiva :-)

   Poista
 2. Ihana blogi! Jään seurailemaan uutena lukijanasi. Tervetuloa vastavierailulle Lumimaahan:

  http://tarja-snowland.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja ja kiva kun liityit lukijaksi. Saanko kysyä mitä kautta löysit tiesi tänne? Ilman muuta tulen vierailulle Lumimaahan, kiitos kutsusta!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...