29. huhtikuuta 2013

Värileikkiä viireillä

 
 

Viirinauhoja olen kevään aikana virkannut eri väreissä. Jokainen niistä on yksilö, eikä kaikki yhden nauhan viirikolmiotkaan ole keskenään täysin identtisen kokoisia - käsityön jälki pitää mielestäni jäädä näkyviin. Kaikkia kuvassa näkyvien kolmioiden värejä en ole vielä viirinauhoiksi yhdistänyt, mutta tulossa ovat ja vähän muutakin uutta viiririntamalla.
Nämä värit on eräs viirinauhan tilaaja valinnut omaan vappuviiriinsä. Iloisen väriset viirinauhat ovat kiva piristys kesän erilaisissa juhlissa ja ihan muuten vaan silmänilona.

Viirin voit minulta tilata haluamasi mittaisena ja värisenä. Kaikki Novita Miami värit ovat valittavanasi.
1,5 m - Hinta 20,-
2 m - Hinta 25,-
3 m - Hinta 35,-

Kiitos kaikista positiivisista kommenteistanne - ne lämmittävät aina mieltä ja tykkään vastaillakin saamiini kommentteihin. Uusi lukijakin on liittynyt mukaan remmiin sitten viimepostauksen - ihanaa. Toivon tekeleideni inspiroivan teitä kaikkia ja tietenkin toivon, että jotkut teistä innostuisivat Nuppu Home tuotteita tilaamaankin, joko itselleen, rakkailleen tai ystävilleen. Muutama isohko tilaustyö onkin parhaillaan meneillään ja mieliala korkealla :-)

Ihanaa Walpurin odotusta kaikille.

4 kommenttia:

 1. Wau, tuosta tulee tosi makee! Sehän on just ihana piristys silmälle läpi kesän! Oispa ihana tuollainen kesäterassille :) Hyvää Walpurin odotusta myös sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Mira, ajattelin tehdä jonkin pirteän värisen viirin meidän mökin terassille. Jos on yhtä sateinen kesä kuin viime vuonna, niin olisipihan jotain piristävää katseltavaa ;-)

   Poista
 2. Ihania värejä! Iloista vappua! :)

  VastaaPoista
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...