10. huhtikuuta 2013

Uusi alku & kevät

 Lunta on viime päivinä satanut aivan liiaksi asti ja yöt ovat harmillisen kylmiä. Siitä huolimatta oma mieli on kepeä ja sitä oikeaa kevättä odottaa malttamattomasti. Meidän pihassa on muutama sellainen paikka, josta aurinko on jo päässyt sulattamaan lumet. Uudet krokukset, lumikellot ja narsissit työntyvät innolla mustasta maasta minua ilahduttamaan.

Niillä on "uusi alku", vähän niinkuin minullakin tällä hetkellä - elämä on ihanaa!

Joko sinun puutarhassasi tai mökin pihapiirissa on näkyvissä "uusia alkuja"?
Kiitos kaikista aiempiin postauksiini jätetyistä kommenteista, ne saavat minut aina iloiseksi ja sitä kautta olen löytänyt monia mielenkiintoisia blogeja ja ihania bloggaajia.

Mukavaa pikkulauantaita teille ihanaiset.

4 kommenttia:

 1. Suloisesti pihassanne kevään kukat ovat tulleet jo esille:) Meillä on vielä paljon lunta ja menee hetki ennenkuin kukat paljastuvat lumen alta.
  Tosi kiva kuulla että elämässäsi on ihana "uusi alku"! Oikein paljon onnea!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanne. Se hetki, kun ne omasikin lumen alta paljastuvat, on sitäkin ihanampi pitkän odottamisen jälkeen.

   Poista
 2. Oi, teillä jo näin pitkällä sipulikukat. Me myös lasten kanssa lapioitiin lumia kukkapenkkien päältä ja nähtiin iloksemme, että narsissit ja helmililjat sieltä jo nousevat. Kukassa eivät vielä ole, mutta niitä odotellessa :) Ihania käsitöitä sinulla täällä. Kiva, että löysin paikalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteestasi ja mukavaa, kun löysit blogini. Löysin sinut Sukkasillaan blogin kautta. Ihanaa miten käsityöt saattavat meitä samanhenkisiä naisia yhteen :-)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...