7. huhtikuuta 2013

Palaset loksahtelevat paikoilleen

        
 
 
Huhuu siellä, en ole kadonnut minnekään, vaikka Nuppu Home blogissani on viime aikoina ollut kovin hiljaista. Olen potenut pitkittynyttä keuhkoputken tulehdusta ja vaihtanut samoihin aikoihin työpaikkaa, joten voimia ja aikaa käsitöihin ei ole vielä huhtikuussa riittänyt.

Nyt kuitenkin kaikki palaset alkavat loksahdella paikoilleen ja virkkuukoukku on jo etsiytynyt käteen. Miten ihanaa onkaan taas aloittaa tekemään kaikenlaista uutta. Päässä on tuhat ja yksi ideaa ja on vaikea päättää mistä aloittaa...

Toipilaana ollessa olen selaillut paljon erilaisia käsityökirjoja, omia ja lainattuja.
Tästä Otavan kustantamasta käännöksestä Ellen Gormleyn Virkkailaan! kirjasta tykkäsin tosi paljon. Suosittelen selaamaan. Sen innoittamana tulen jossain vaiheessa virkkaamaan jotain tuon ylimmän kuvan kahdeksankulmaisista paloista. (pahoittelen kirjasta otettujen kuvien huonoa laatua).

Mukavaa huhtikuun jatkoa kaikille ihanaisille :-) Kiitos myös kaikista saamistani kommenteista.

2 kommenttia:

 1. Tuossa kirjassa on aika paljon ihanaa!
  Joskus olin sitä mieltä, että en ikimaailmassa haluaisi virkata kolmioista peittoa; mutta tuon kirjan selattuani pistin "korvan taakse"...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, olin itsekin samaa mieltä. Niin ne ajatukset muuttuu, kun näkee noin kauniita lopputuloksia. Sinä olet tehnyt jo monen monta kaunista palapeittoa, ihailen niistä ottamiasi kuvia blogissasi.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...