16. maaliskuuta 2013

Tästä syntyy meidän eteiseen uusi matto

 
 
 
 

Harmaata rahin päällistä talvella tehdessä pohdiskelin tekeväni siitä samaisesta moppilangasta meille pikkuruiseen eteiseen (tai oikeastaan tuulikaappiin) suorakaiteen muotoisen maton. Moppilanka sopii siihen hyvin, se kun on suunniteltu kestämään kosteutta. Tuulikaappiin meillä aina kasaantuu kenkiä ja saappaita, joten saas nähdä miten tämä härpäke kuramattona meitä palvelee.

Niin tai näin, haaveilemani matto alkaa vihdoin valmistua. Harmaa loppui kesken, joten piti jatkaa varastosta löytyneellä vihreällä moppilangalla, josta olen aiemmin virkannut tabletteja. Moppilanka on kotimaista ja olen hankkinut sen TeeTee shopin verkkokaupasta. Seuraava matto  tulee olemaan pyöreä ja pääsee ehkä myyntiinkin.

Harmaan sävy kuvissa vähän vaihtelee. Kumpa saisin hovikuvaajani (tyttäreni) välillä käväisemään, niin kuvien laatu paranisi kerta heitolla :-)

Aurinkoisia maaliskuun päiviä teille ihanaiset! Annetaan auringon kimmeltää silmäripsissämme :-)


4 kommenttia:

 1. Upealta näyttää matto! Ihanat värit, ja hyvät kuvat myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nova, aurinkoista päivää sulle ja perheellesi. Mikä upea sää meitä helliikään.

   Poista
 2. Kauniilta näyttää - taas!
  Mitä tuo lanka on? Ahaa, siis moppilankaa, tuntuuko se paksulta puuvillaiselta? En ole tuollaista koskaan hypistellyt. Näyttää mukavalle virkata? Ja värisävytkin ovat taattua Nuppua :O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihanan tuntuista puuvillalankaa, koostuu monen monesta ihan ohuesta säikeestä. Olen kertonut siitä tarkemmin aikaisemmissa postauksissani, mutta se on Tekstiiliteollisuuden ja sen sävyt löytyvät heidän nettikaupastaan: TeeTee Shop verkkokauppa. Suosittelen kokeilemaan.

   Poista
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...