12. maaliskuuta 2013

Leijonia, lamppuja ja tuoleja penaalissa?

 
 
 
   
Nyt kun ihana keväinen valo tulvii sisään kotimme isoista ikkunoista, juolahti jostain mieleeni kertoa tosi hyödylliseksi osoittautuneesta joululahjasta.

Tilasin nimittäin Novamelinalta miehelleni lahjaksi penaalin. Nova teki näitä kauniita penaaleita Naisten Messuille viime joulukuussa. Hän on valinnut niihin ihastuttavia kankaita. En päässyt messuille mukaan, mutta onneksi muutama penaali oli jäänyt myymättä ja sain tilatuksi niistä tämän tumman yksilön.

Se on osoittautunut varsin hyödylliseksi kapistukseksi ja juuri sopivan kokoiseksikin. Se kätkee nyt sisäänsä kaikki päivittäin tarvittavat pikkuhärpäkkeet, joita IT-työläisen tulee pitää mukanaan.

Niin ja on mulla tietty omakin Novan ompelema penaali. Sillä onkin ihan oma tarinansa. Meilläpä on nyt molemmilla oma ja me niistä niin tykätään.

Mukavaa maaliskuista viikkoa kaikille :-)  Kiitos myös kaikista jättämistänne kommenteista, ne saavat minut aina hyvälle tuulelle ja on aina niin jännää odottaa jättääkö kukaan jälkeä käynnistään :-)

2 kommenttia:

  1. Nuo molemmat penaalit ovat ihania! Ja niin tarpeellisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks olekin :-) Kiitos kun jätin kommentin.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...