4. maaliskuuta 2013

Inspiraatiomatkalla Espanjassa

 
 
 
 
 
Miltä näytti Espanjan Costa del Solilla helmikuun alussa?
Tuuli oli vielä viileähköä ja siksi rantakin Fuengirolassa oli vielä tyhjä. Siellä ei juuri muita loikoilijoita näkynyt kuin minä ja mieheni, joille tyyni ja jäätön välimeri toi jo mieleen Suomen kesän :-)

Miltä näyttää Espanjan Costa del Solilla nyt maaliskuun alussa?
Kevät tekee selvästi tuloaan - ihanaa. Nappasin muutamia kuvia hedelmäpuista ja kukkivista köynnöksistä Fuengirolan kujilla kuljeskellessamme ja katukahviloissa istuskellessamme.

Kotiin piti kuitenkin töiden vuoksi lähteä, mutta ensi kuussa sitten taasen uusi reissu tiedossa :-)
IHANAA on ennen kaikkea se, että eläkkeellä olevat vanhempani saattoivat vielä jäädä sinne pariksi kuukaudeksi rentoutumaan ennen kuin muuttopäivä uuteen ihanaan kotiin Porissa koittaa! Olen onnellinen heidän puolestaan!

Lomamatkalla saadun värikylvyn innoittamana yritänkin seuraavaksi virkata jotain kivaa kevään kirkkaissa väreissä. Toisaalta vielä on tekemättä niin niin paljon kaikkea harmaata ja pastelliakin, että ei oikein tiedä mistä aloittaa :-) Mustaa nahkanauhaakin on ollut hankittuna jo joulukuussa tehdyltä Tallinnan matkalta, mutta sekin on vielä kelalla odottamassa sormiani.....

Lentomatkoilla virkkasin tietty lisää kolmioita kevään viireihin, mutta niistä sitten lisää toisella kertaa.

Vielä täällä Espoossa näyttää luminen talvikin vain jatkuvan ja jatkuvan, pitääpä vissiin laittaa sukset jalkaan ja lähteä hiihtelemään :-) Mukavaa alkanutta maaliskuuta kaikille!

6 kommenttia:

 1. Voi IHANA kevät!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kohta se tulee tänne meillekin. Kiitos sinulle, kun jätin käynnistäsi kommentin :-)

   Poista
 2. Ihania värejä olet saanut vangittua kamerallasi!
  Eih! Matkakuume iskee :O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tykkään väreistä, mutta jostain syystä minun on aina ollut vaikea käyttää niitä itse omissa käsitöissäni, eikä kotinikaan ole kovin värikäs muutamia tyynyjä lukuunottamatta. Eikä oikeastaan pukeutumisenikaan. Mitenkäs siihen oppisi :-)

   Poista
 3. Toivottavasti saitte paljon energiaa espanjaan keväästä...näen, että olet ollut ahkerana ja ihania koreja on syntynyt, hienoa!!
  XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kyllä saimme. Nyt minulla on suoranainen viirikuume meneillään. Niitä on niin kiva tehdä yksi silloin ja toinen tällöin. Kun riittävä määrä kasassa, niin sitten vaan ompelukoneen ääreen ;-) Minkäs värisestä sinä tykkäisit?

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...