21. helmikuuta 2013

Viiri lastenhuoneeseen - turkoosia ja valkoista

 
 
 
 
 
  

Hempeän sävyinen turkoosi viirinauha vihdoinkin valmiina. Kirjoittelin niistä "kummallisista kolmioista" jokin aika sitten. Olen virkannut viirit kiinteillä silmukoilla ja ompelin ne kiinni toisiinsa valkoisella kanttinauhalla. 
Yksittäisen viirin koko: korkeus 12 cm ja yläreunan leveys 11 cm.
Tämän kuvassa näkyvän viirinauhan kokonaispituus on 1,85 m ja saat sen hintaan 25 euroa (tällä kertaa sisältää postikulut). Pahoittelut, että alkuperäisessä postauksessa olin virheellisesti kertonut viirin pituudeksi vain 1,25 m.

Vaaleanpunainen vastaava viiri on enää nauhan ompelua lukuunottamatta valmis.
Tarkkaavainen lukija jo yllä olevista kuvista huomaakin minkä värinen viiri  valmistuu seuraavaksi :-) Muita kirkkaita kevään trendivärejä on myös tulossa myyntiin lähiviikkoina.

Viirin voit tilata haluamasi mittaisena.
1,5 m - Hinta 20,-
2 m - Hinta 25,-
3 m - Hinta 35,- 

Kivaa, kun uusia lukijoita on liittynyt joukkoon - olette kaikki lämpimästi tervetulleita ja toivon teidän saavan blogistani ideoita myös omiin käsitöihinne :-)

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos palautteestasi. Seuraavaan viiriin ompelen nauhan koneella vain toiselta puolelta ja toiselta puolelta ompelen sen kiinni käsin. Tulee sillä tavalla entistä siistimpi lopputulos.

   Poista
 2. Voisiko tällaisen tilata mintunvihreillä ja valkoisilla viireillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta voi tilata. Valitettavasti värit ovat aina vähän vaikeita määritellä. Joidenkin mielestä esim. nämä kuvassa olevat turkoosit ovat juuri tuota mintunvihreää. Olisiko sinulla mahdollisuus kirjoittaa minulle erillinen sähköposti osoitteeseen: tissarii@gmail.com
   Voidaan sitten keskustella tarkemmin väreistä sitä kautta ja vaikka lähettää värimalleja tms.

   Poista
  2. Voin myös ottaa sinuun päin yhteyttä, jos annat yhteystietosi :-)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...