9. helmikuuta 2013

Keltainen pieni ruukku tai lyhty

 
 
Crocheted candle lanters for Spring
Pääsiäinen lähestyy ja keltaisen määrä perinteisesti lisääntyy sisustuksessa. Tosin keltainen on tämän sesongin trendiväri nyt muutenkin!

Näihin virkattuihin pastellin sävyisiin purkkeihin voi sijoittaa mm tuikkukynttilän, pikkuriikkisiä narsisseja tai muita kevään iloisesti kukkivia kukkia tai viherkasvien oksia juurtumaan tai käyttää niitä vaikka kynäpurkkeina jne jne. Virkatun suojan alla on vanhoja lasisia hunajapurkkeja tai käytöstä poistettuja juomalaseja. Langat olen hankkinut Fidasta. Kierrätysperiaatteella edelleen.

Meillä kotona niissä on sekä kynttilöitä että kasveja. Värejä ja kokojakin löytyy erilaisia. Mikä olisi sinun lempivärisi tänä keväänä näissä purkinpäälliisissä?

Varastossa minulla on näitä vaalean keltaisia NuppuHome ruukkuja tällä hetkellä 3 kpl ja lisää on tekeillä. Keltaisten hinta 7,50 euroa ja pieni vihreän 5,00 euroa. Jos kiinnoistuit tilaamaan itsellesi, otathan yhteyttä: tissarii@gmail.com tai kommentoimalla tähän postaukseen.

Kuvissa näkyy myös virkaamiani sydämiä, niistä lisää täällä: virkatut sydämet sekä hamppunarusta virkatut isot kynttilälyhdyt, joista lisää täällä: isot lyhdyt

Mukavaa kevään odotusta kaikille - ihanaa, kun päivät ovat jo selvästi pidentyneet.
Olen saanut myös uuden lukijan - ihanaa, kiva kun tulit mukaan :-)

2 kommenttia:

  1. Kiitos, sun peitossa on tulossa ihana. Ootko laskenu montako tuntia sulla on sen tekemiseen kaikkiaan mennyt?

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...