5. helmikuuta 2013

Beige & sininen - oih mitkä ihanat lapaset

 
 
 
 
Esikoiseni toivoi lämpimiä äidin neulomia lapasia kodottamiensa tilalle. No, tämmöset niistä on tulossa - voi kumpa olisivat mieluisat. Toivottavasti ei ole talvi jo ohi, kun valmistuvat kokonaan (on niin paljon kaikkea muuta nyt samaan aikaan meneillään).

Lankana ihanan pehmoinen Austermann Eko Pur, 70% villaa & 30% alpakkaa. Puikkoina nro 5 bambupuikot (vaikka langan vyötteessä mainitaan puikoiksi 6-7). Ohjeena ihan tavallinen Novitan perusohje (peukalot tehdään kiilamaisesti sivulle, jolloin vasemman ja oikean käden lapanen neulotaan toistensa peilikuvaksi). Tekstuurina lapasissa on sukan kantapäässä normaalisti käytetty ratkaisu (eli neulo, nosta, neulo, nosta - jotta niistä tuli erityisen lämpimät ja paksut).

Tarkkasilmäisenä varmaan huomaat, että eivät ole mm raidoiltaan täysin identtiset (sellaista sattuu, kun kattelee telkkaria samaan aikaan), mutta sen tuskin uskon käyttöä haittaavan :-)

Seuraavaksi aloitan samasta langasta Meiju K-Pn suunnitteleman lumipallopipon (siis sen jälkeen, kun nämä lapaset ovat ensin valmiit, niin ja muutama ihana tilaustyö, mutta siis niiden jälkeen).

Mukavaa alkanutta viikkoa.

4 kommenttia:

 1. Hello and thank you for your comment on our blog
  We are a small business so at the moment we only send our catalogues to customers living in the UK but we do enclose a copy of the latest one with all our int'l orders and they are also available on ISSUU

  http://issuu.com/bodieandfou

  http://bodieandfou.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks for your quick answer :-)

   Poista
 2. Kauniit lapaset tulossa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna, eikä ainakaan näytä koneella kudotuilta :-)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...