10. tammikuuta 2013

Perhepiirissä tapahtuu isoja ihania juttuja

         

Nuppu Home käsitöiden kanssa on tässä kuussa ollut vähän hiljaiseloa, mutta ei syytä huoleen.
Harvempi postausväli johtuu siitä, että perhepiirissäni on tapahtunut tosi isoja ja merkittäviä juttuja. Nimittäin Porissa asuvat eläkkeellä olevat onnelliset vanhempani ovat muuttamassa 50 vuotta sitten rakentamastaan kauniista omakotitalosta viehättävään uuteen valoisaan kerrostaloasuntoon. Uusi koti sijaitsee Porin keskustassa kaupungin halki kulkevan Kokemäenjoen rannalla ja sen terassilta aukeaa levollinen näkymä joelle ja kauniiseen Kirjurinluotoon.

Kuten arvata saattaa, kaikkea vuosikymmenten saatossa mukaan tarttunutta ihanuutta ei kuitenkaan voi viedä mukanaan, vaan osa tavaroista menee myyntiin.

Jos sinulla on tarvetta hyväkuntoisille kalusteille ja muille tavaroille, käy kurkkamassa täällä: Huuto.net
Monia muitakin juttuja lisään sinne myyntiin kunhan ehdimme niitä kuvaamaan.

Omakotitalon lisäksi tulee vanhemmiltani myyntiin pari pienempää kerrostaloasuntoa.
Valoisa kaksio myynnissä täällä: Kaksio Väinölässä 57 m2  - MYYTY!
Yksiö tulee myyntiin samalle välittäjälle lähiviikkoina  -  MYYTY!  

Omakotitalo Porissa isolla kauniilla puutarhalla tuli myyntiin 3.2.2013. Ylempänä olevat valokuvat ovat vanhempieni kauniista puutarhasta ja pergolasta.

Tällä välin muuttotouhujemme tiimellyksessä löydät Nuppu Home virkattuja koreja ja muita käsitöitäni  NUPPU HOME OMAT TUOTTEET kategorian alta blogini oikeasta reunasta. Mukavaa selailua.

Pelailen lähiaikoina, sillä useita Nuppu Home käsitöitä on jo aluillaan, aika vain on nyt vähän kortilla. Tapahtumarikasta tammikuuta teille ihanille lukijoilleni, muistetaan kaikki myös ulkoilla ja nauttia lisääntyneestä valon määrästä ja iloisesti linnun laulusta :-)

2 kommenttia:

  1. Onnea sinne vanhempiesi uuteen kotiin!!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia Päivi. Huomasin muuten just, että noi mun laittamat linkit myytäviin juttuihin ei toimi, joten pitääpä vähän selvitellä miten saisin ne korjatuksi.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...