4. tammikuuta 2013

Nuppu Home osoite muuttui


Vuonna 2012 tapahtui kaikenlaista kivaa, esimerkiksi nämä:

Nuppu Home blogin osoite muuttui!
Uusi eli nykyinen osoite on:  http://www.nuppuhome.com

Tosin vanhakin (nuppuhome.blogspot.com) toimii edelleen.
Kumpaakin voi siis edelleen käyttää.

Muutoksen yhteydessä jostain syystä omat inspiraation lähteeni (muiden ihanat blogit) eivät näy ollenkaan oikeassa sivupalkissa. Asioilla on kuitenkin tapana järjestyä, joten eiköhän tuokin puute aikanaan korjaannu.

Nuppu Home sai uusia lukijoita ja kävijöitä!
Oli aivan ihanaa huomata, kuinka blogini vilkastui vuoden 2012 aikana. Sain päivätyöni vastapainoksi paljon uusia ihania käsitöitä tehdyksi ja julkaisin postauksia kaksinkertaisen määrän vuoteen 2011 nähden. Rakkaalla tyttärelläni oli paljon kuvattavaa ja intouduin kameran taakse itsekin (tosin meidän kahden eron kyllä huomaa erkkikin kuvien laadussa).
Blogini lukijamäärä kasvoi kolminkertaiseksi vuoteen 2011 nähden. Nuppu Home sivuilla on 2,5 vuoden aikana käyty n 77 000 kertaa ja se on mielestäni ihan valtava määrä.  Kiitos siitä kuuluu kaikille teille ihanaiset :-)

Palkitsin itseni lahjalla!
Sain viime marraskuussa onnistuneesti päätökseen erään 3 vuotta kestäneen henkilökohtaisen projektin, josta palkitsin itseni hankkimalla iPadin. Nyt kulkee mm sähköpostit ja blogimaailma mukanani kaikkialle paljon aiempaa helpommin - ihanaa.

Tästä on innostavaa aloittaa Uusi Vuosi 2013. 
Mitä kaikkea ihanaa se tuokaan tullessaan (esim kuvan kuteista) - aika näyttää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...