24. tammikuuta 2013

Harmaa ihanuus !

 
 
 
                 
Arvatkaahan mikä tämä kuvassa oleva harmaa ihanuus on?
Se voisi olla vaikkapa valtavan iso lelukori ...
Tässä tapauksessa kuvassa oleva harmaa neliön mallinen virkattu kori on kuitenkin ikäänkuin nurinpäin. Olen kuvannut sen ylösalaisin :-)

Siitä on nimittäin valmistumassa upea uusi päällinen rahiin (istuinosa 39x39 cm ja reunojen korkeus 36 cm). Alkuvaiheessa se näytti tältä Rahin päällinen.

Materiaalina on TeeTee shopin kotimainen moppilanka (Moppari: 1kg kela / tuote nro 2081-0005) ja sitä kuluu kuulkaas tähän aivan käsittämättömän suuri määrä. Reunoista puuttuu vielä vajaa 10 cm ja moppilankaa on kulunut jo kaksi kelaa eli 2 kiloa ja nyt pitää tilata vielä yksi kela lisää. Homma on hidasta, koska käytän pientä koukkua (nro 5) ja härpäke painaa jo 2 kg. Tähän mennessä olen käyttänyt sen tekemiseen n 6 h, mutta kivaa sen tekeminen siitä huolimatta on. Tulen ihan varmasti tekemään tämmösiä toistekin, näillä saa kodin ilmettä mukavasti muutettua vaikkapa vuodenaikojen mukaan.

Langan todellinen sävy on lähinnä kuvien 2 ja 4 sävyä.

Vastaavia virkattuja rahin, pallin tai penkin päällisiä tai lelukoreja voit omien mittojesi mukaan tilata sähköpostitse suoraan minulta: tissarii@gmail.com
Samalla kerron sinulle hintatiedot ja voimme sopia toimitusaikataulusta ja -tavasta.

Tervetuloa uudet lukijat. Ilahdun valtavasti kaikista saamistani kommenteista.2 kommenttia:

  1. Kaunis kori! Meneepäs paljon lankaa-mutta onkin tosi tiiviin ja tukevan näköinen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Henna palautteestasi. Niinpä, jos näin ison neliömäisen korin haluaa pysyvän pystyssä ilman jotain tukirakenteita, pitää silmukoiden olla tosi pieniä, jotta niiden väleihin jää mahdollisimman vähän ilmaa. Tulipa sepustus :-)

    VastaaPoista
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...