1. joulukuuta 2012

Peltipurkin uusi elämä kuusen kotina

 
 

Innostuin käsittelemään eri kokoisia käytettyjä peltipurkkeja valkoisella maalilla. Maalin kuivuttua kiinnitin vesi-liimaseoksella niiden pintaan kauniita talviaiheisia lautasliinoja. Kiedoin ympärille karkeaa hamppunarua. Sisälle märkää hiekkaa ja pieni kuusen taimi. Hiekan päälle kasa käpyjä.

Lopputulos näyttää tältä - mitäs tykkäät?  Kaikki kierrätystavaraa paitsi lautasliinat ja liima:
 • Hamppunarut Olarilaisen Sisustus Diwadin käytettyjä pakkausnaruja
 • Työpaikkaravintolamme Paussi (ISS) on mukana ympäristötalkoissa ja sen aina niin ystävällisen henkilökunnan avustuksella olen pitkin syksyä kerännyt talteen ravintolan keittiössä tyhjentyneitä isoja peltisiä säilykepurkkeja.
 • Mökkimetsämme on täynnä pieniä kuusenalkua, nämä toin mukanani sieltä.
 • Lautasliinat ja liima Sinellistä
Vien nämä yksilöt ja muutaman muunkin mukanani Nikkilän Joulumarkkinoille tänään lauantaina 1.12. klo 10-14. Jos liikut siellä päin, käy moikkaamassa.

Ihanaa ensimmäistä adventia sinulle! Tuli niin niin paljon valoisampaa tänne Espooseenkin, kun saatiin lumi maahan.

6 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän hienoja! Tosi hyvä idea. Vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nova. Tosin ei ne tuolla Nikkilässä olleet yhtään kiinnostuneita niistä. Toisaalta hyvä, sillä nyt saan ne omaa kotia somistamaan ;-)

   Poista
 2. Ihana Blogi ja tosi kauniita tuotteita !!!!!
  Löysin blogisi sattumalta ja kunhan surffailen täällä jonkin aikaa , niin varmasti teen tilauksen.Mahtava valikoima, ihanat ideat ja kotimaista työtä !!! Suosittelenpa muutamalle tutullekin : )

  Terv. Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija. Elämä on sattumia täynnä, hienoa että se toi sinut selailemaan minun tekeleitäni. Toivottavasti myös tuttusi tykkäävät. Rauhallisia ensimmäisen adventtisunnuntain viimeisiä tunteja.

   Poista
 3. Mahtavia peltipurkkeja;)

  Todella ihastuttavia...

  Hyvää alkanutta joulukuuta sinulle...

  Terkuin, Frida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun tykkäsit. Yksi olla nököttää nyt ulkona portin pielessä vanhan tuolin päällä toivottamassa meidät joka päivä tervetulleiksi ikkariomaan kotiin, toinen on sisällä keittiössä oksillaan yksi pieni enkeli ja yhden annoin kälylleni, jonka kanssa vietin hauskoja hetkiä Nikkilän joulumyyjäisissä. Mennään muuten sinne myös vuoden päästä ekana adventtina :-)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...