18. marraskuuta 2012

Valkoinen virkattu iso kori ja ruskeaa patinoitunutta nahkaa

 
Handmade big white crocheted basket for cosy decoration

Uusi nahkakahvainen kori on valmistumassa. Tällä kertaa värinä on tuttu ja turvallinen valkoinen. Nahkakahvat tulen tähän yksilöön tuunaamaan vanhasta parkkiintuneesta ruskeasta vyöstä. Mietin pitkään miten saan vyön soljen hyötykäyttöön ja sitten oivalsin, mutta toteutus on vielä kesken.

Toteutuksen haluan sellaiseksi, että kantokahvat saa halutessaan pois. Nahkakahvoista voi myös kantaa koria.

Kuvassa olevan sisustuskorin mitat: halkaisija 30 cm ja korkeus 23 cm. Matonkude on kotimaisen tekstiiliteollisuuden ylijäämätuote ja nahkavyön hankin Valtterin kirppikseltä viime talvena. Kuvassa mukana myös suikale haljasnahkaa, jonka olen hankkinut Olarin kirppikseltä. Kierrätysperiaatteella tehty siis tämäkin tuotteeni.

Lisää virkattuja korejani löydät NUPPU HOME OMAT TUOTTEET kategorian alta blogini oikeasta reunasta. Mukavaa selailua ja tunnelmallista marraskuun loppupuolikasta. Lisäksi toivotan kaikki uudet lukijani lämpimästi tervetulleeksi.

Hinta- ja kokotiedustelut sekä mahdolliset tilaukset sähköpostitse suoraan minulta:
tissarii@gmail.com
tai puhelimitse
040-757 1109

2 kommenttia:

  1. Kyllä olet taitava noiden korien tekemisessä. Itse tein vasta tällä viikolla ensimmäisen korini, mutta muuta on kyllä tullut ennenkin virkattua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura. Kylläpä olet taitava itsekin. Kävin vilkaisemassa omaa blogiasi :-) Kaikenlaista kaunista olet saanut aikaiseksi. Olipa kiva, kun jätin kommenttisi, niin löysin kivan blogisi. Tehtäiskös vaihtarit ja liitytään toistemme lukijoiksi :-)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...