29. marraskuuta 2012

Musta sisustuskori nahkakahvoilla

 
 
Tämä musta virkattu kori on menossa Päiville mallikappaleeksi ja rekvisiitaksi  monday TO sunday HOME Private Room Sale tapahtumaan tulevana viikonloppuna 1-2.12.2012.
Jos pääset käymään tapahtumassa, voit siellä pellavaostosten lomassa hypistellä muutamaa muutakin Nuppu Home koria ja ottaa mukaasi käyntikorttini ;-)

Tällä kertaa koriin on sijoitettu metsästä poimittuja mustikanvarpuja. Niitä voisi mielestäni talvella sijoittaa vaikka joka puolelle kotia, ovat yksinkertaisuudessaan niin kauniita. Kiinnitin korin yläreunaan vanhasta parkkiintuneesta nahkavyöstä tekemäni kahvat. Kiinitykseen käytin tällä kertaa vanhojen nappeja. Viimeisessä kuvassa näkyy, että napit ovat sekä korin ulko- että sisäpuolella. Kahvat voi myös halutessaan poistaa. Korin korkeus 19 cm ja halkaisija 14 cm.

Näitä mustia 'mustikkakoreja' voit tilata sähköpostitse suoraan minulta: tissarii@gmail.com
Samalla kerron sinulle korin hintatiedot ja voimme sopia toimitusaikataulusta ja -tavasta.

Tervetuloa uudet lukijat. Tunnelmallista marraskuun loppua ja Joulun odotusta kaikille.

2 kommenttia:

  1. Tuo korisi (nahkakahvoilla) oli kyllä tosi kiva! Näin sen siellä myyjäisissä. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aino-Kaisa. Siitä vähän kyseltiin silloinkin, kun olin itse myyjäisissä sunnuntaina paikalla (harmi kun ei nähty). Toivottavasti saan ilon tehdä niitä muillekin jatkossa. Ostin ihanan vuodevaatesetin ja bed runnerin, joka oli tosi hyvä oivallus Päiviltä.

      Poista
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...