28. syyskuuta 2012

Valkoista tulossa - ei lunta, vaan sisustuskorejaHandmade big white crocheted basket for cosy decoration

Talveksi on hurjaa vauhtia valmistumassa lisää kysyttyjä kookkaita tukevia kahvallisia koreja (virkkuukoukkuna nro 9). Materiaalina on kotimaisen tekstiiliteollisuuden ylijäämätrikoo, jonka olen hankkinut sekä perinnemattokutomosta Huittisista että PalaNurkasta Savonlinnasta. Kierrätysperiaatteella tehty siis nämäkin tuotteeni. Kokonsa puolesta näissä voi säilyttää vaikka kylpypyyheitä, takkapuita, tossuja, röykkiöittäin villasukkia, lankoja, leluja, tyynyjä, huopia tms tms.

Kuvassa näkyvästä korista on syntymässä: halkaisija 32 cm ja korkeus 20 cm, hinta 39,50 €.

Kuvat ovat olohuoneestani; mukana paljon rakastettu neulottu torkkupeitto, isoisäni perityt hopeiset kynttilänjalat, tarjotin Outokumpu Oy:n ruostumattomasta teräksestä, esikoiseni savesta ala-asteella muovaama valkosipuli, muutama simpukan kuori Fuengirolasta, vanha kristallimaljakko rönsyliljan alkuineen sekä pehmoinen romanttinen Ikean sohva ja Pentikin tyyny. 

Lisää virkattuja korejani löydät NUPPU HOME OMAT TUOTTEET kategorian alta blogini oikeasta reunasta. Mukavaa selailua ja kaunista syyskuun alkua. Lisäksi toivotan kaikki uudet lukijani lämpimästi tervetulleeksi ja kiitän saamistani kommenteista.

Hinta- ja kokotiedustelut sekä mahdolliset tilaukset sähköpostitse suoraan minulta:
tissarii@gmail.com
tai puhelimitse
040-757 1109

2 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä todella siisti työnjälki... näkee, että ammattilainen kädentaitaja on asialla.
  Ja hei, tuo torkkupeitto on aivan ihana.

  Terkuin, Frida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Frida. Toisinaan taidan olla vähän turhankin tarkka, mutta hyvä laatu on minulle tärkeää niin omissa kuin muidenkin töissä.

   Poista
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...