3. syyskuuta 2012

Musta virkattu iso kori & ruskeaa nahkaa

Tämä yhdistelmä on pyörinyt päässäni ainakin puoli vuotta, mutta ei ole päässyt toteutukseen asti. Nyt sen sitten sain tehdyksi. Nimittäin nahkaiset kahvat virkattuun sisustuskoriin ilman erillisiä kiinnityssysteemejä. Näin toteutettuna kantokahvat saa halutessaan pois. Nahkakahvoista voi myös kantaa koria. Näyttääpä lopputulos vähän kassiltakin, tosin mitään kovin painavaa se ei ihan tällä ratkaisulla kanna.

Kokonaisuudesta tuli visioni näköinen. Kuvassa olevan sisustuskorin mitat: halkaisija 30 cm ja korkeus 23 cm. Mitä mieltä olet, kannattaisiko minun tehdä näitä enemmänkin?

Matonkude on kotimaisen tekstiiliteollisuuden ylijäämätuote ja nahkan olen löytänyt joltain kirppikseltä - pieniä nahkanäytteitä joltain huonekaluvalmistajalta olettaisin. Kierrätysperiaatteella tehty siis tämäkin tuotteeni.

Lisää virkattuja korejani löydät NUPPU HOME OMAT TUOTTEET kategorian alta blogini oikeasta reunasta. Mukavaa selailua ja kaunista syyskuun alkua. Lisäksi toivotan kaikki uudet lukijani lämpimästi tervetulleeksi.

Hinta- ja kokotiedustelut sekä mahdolliset tilaukset sähköpostitse suoraan minulta:
tissarii@gmail.com
tai puhelimitse
040-757 1109

16 kommenttia:

 1. ps. tiedätkö että sinulla on käytössä tuo kirjainnumeroarvaussysteemi? Se on sitten hankala! Itse olen ainakin huono arvaamaan noita harakanvarpaita...yleensä kaikki blogit, joita luen, ovat sen poistaneet enkä ole kuullut että siitä (poistosta) olisi kenellekään mitään haittaa ollut. Kommentit nimittäin harvenee, mitä hankalampaa niiden kirjoittaminen on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mervi, tuhannet kiitokset kommentistasi. En kyllä tiennyt, että se on mulla käytössä - se on niin niin inhottava. Osaisitko/ehtisitkö avittaa mistä sen saisin pois. Se on kyllä turhista turhin!

   Poista
  2. Kun olet omassa blogissasi - klikkaa oikeassa yläreunassa ulkoasu, siellä vasemmassa reunassa asetukset, klikkaa siitä ja sitten kohdassa tekstit ja kommentit, laitat päälle ei.

   Poista
  3. Voi kiitos Mervi :-) Tein ohjeidesi mukaan, jotka oli tosi selkeät. Onnistuinkohan?

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Juu-u, nyt ei tarvinnu arvailla mitään!

   Poista
  2. Ihanaa, ihanaa - kiitos vielä kerran arvokkaasta kommentistasi. Kyllä tämä käsityöläisten verkottuminen on sitten mahtava juttu ;-)

   Poista
 3. Todella kaunis tämä lopputulos! Nuo kahvat ovat kuin piste i:n päälle tällaisessa virkatussa korissa. Ehdottomasti näitä kannattaa tehä lisää!

  Ps. Oli muuten kiva huomata, että tuotteitasi saa myös Porista! :) Pori on tässä ihan meidän lähellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa. Ryhdympä sitten tuumasta toimeen. Kiva kuulla, että olet synnyinkaupunkini Porin lähistön tyttöjä. Jos käyt SisustusAmaliassa, vinkkaa Heidille (omistaja), että tilaa sinnekin näitä isoja kahvallisia vaikka lelukoreiksi - Heidin putiikkihan keskittyy lastenhuoneiden sisustamiseen ;-)

   Poista
 4. Siis aivan ihana kori!!!! Olet kyllä taitava!
  Tuli tässä mieleeni, että saisikohan nahasta tuollaisia kuteita, joita voi virkata.. Haaveilen nimittäin itse sellaisesta isosta, isosta korista, johon mahtuisi tyynyjä ja torkkupeittoja, ja jos sen tekisi nahasta, niin se pysyisi varmaan paremmin kuosissaan... siihen sitten nuo kahvat... oi oi oi.
  Osaatko sanoa, onko tällainen toteutettavissa, ja jos, niin tekisitkö minulle sellaisen. Ja sitten tietenkin: onko sinulla antaa sille hinta-arviota?
  Ja hei... sokerina pohjalla: Porista olen minäkin kotoisin;) Mitäs me länsirannikon tytöt;)

  Terkuin, Frida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Frida palautteestasi. Löysin vasta eilen oman blogisi Casa-blogiportaalin kautta :-) Sinulla on todella kauniita valokuvia ja mielenkiintoisia aiheita. Kyllä voin tehdä sinulle nahasta ison ison korin, mutta laitan siihen liittyvän sähköpostin sinulle erikseen, niin päästään suunnittelemaan sitä.

   Poista
  2. Hieno juttu... kiitos, olisin todella happy, jos hieman laskisit kustannusta;) Ajattelin, että halkaisija voisi olla jotain 80cm ja korkeus ehkä 40-50cm... aikas iso, mutta jos siihen pitää mahtua tyynyjä ja torkkuja, niin eikös se iso saisikin olla??!!. Sähkis on: frida (at) luukku.com, jos sitä ei tuolla minun blogissani missään ole.

   Terkuin, Frida

   Poista
  3. hei Frida, lähetin sinulle sähköpostia aiheesta.

   Poista
 5. Laittelin äsken kommenttia, mutta se ei tainnut tulla perille kun mun kone jumittaa :) Mutta minäkin niin kovasti haluaisin tuollaisen korin kahvoilla, aivan ihana :D Tahtoisin sekä mustana, että valkoisena ja torkkupeitoille ja tyynyille. :D Laittaisitko minulle spostia: johanna.harmainen@gmail.com

  Kiva kun jätit kommenttia blogiini niin löysin tieni tänne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei Johanna, kiitos tilauksestasi. Lähetin sinulle sähköpostia aiheesta, niin saamme sovituksi tarkemmin mm mitat jne.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...