16. syyskuuta 2012

Ah niin ihanaa turkoosia syksyyn

 
 

Nuppu Home on tykästynyt turkoosiin. Se sopii sisustuksen väripilkuksi syksyn kuulaisiin päiviin sekä pimeneviin iltoihin. Nämä virkatut korit sekä pieni kynttilälyhty ovat hyötykäytössä Sipoolaisessa viehättävässä kesähuoneessa. 

Nyt paljastan pienen salaisuuden, koska olen niin niin innoissani:
tulevana keväänä tämä romanttinen kohde on esillä Kotiliesi lehdessä - ehkäpä korinikin pääsevät mukaan artikkelin johonkin kuvaan :-)  Tuskin maltan odottaa ja varmaan olen tikkana kaupassa ostamassa kaikki kevään Kotiliedet heti niiden ilmestyttä lehtihyllyyn. Onko sinulla ollut samalla lailla perhosia vatsassa, jos käsitöistäsi on ollut juttua jossain printissä?

Entä tykkäisitkö saada omaan käyttöösi tai ystävällesi vastaavia koreja tai lyhtyjä? Teen niitä omien toiveidesi kokoiseksi ja malliseksi.

Tiedustelut ja mahdolliset tilaukset sähköpostitse suoraan minulta:
tissarii@gmail.com
tai puhelimitse
040-757 1109

4 kommenttia:

 1. Kauniita koreja! Ja ihana syksyisiä kuvia! Mukavaa viikonloppua.. Taisin koukuttua lukijaksesi, mielenkiintoinen tarina sinulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari kommentistasi. On se ihme miten iloiseksi käsityöläinen tuleekaan, kun saa palautetta. Kiva, kun liityit seuraamaan blogiani. Otan muuten mielelläni vastaan ideoita siitä, millaisen mallisia/värisiä/materiaalisia koreja koteihin tänä syksynä ja miksei jouluksikin kaipaillaan. Innostuisin heti kokeilemaan :-)

   Poista
 2. Olet kyllä tosi taitava...tuo musta kori nahkakahvoilla oli kyllä minusta aivan mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi palautteestasi. Vastaava valkoinen valmistui juuri, tällä kertaa kahvoiksi kiinnitän vanhan kuluneen ruskean nahkavyön - kiinnistys vielä vaiheessa. Sitten vaan uuden mustan tekoon :-)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...