3. elokuuta 2012

Maalaistorilla myymässä 2nd Hand tavaraa

 
 
 
Kesällä tuli mökkipaikkakunnalla tehtyä kaikenlaista. Kävinpähän paikallisella torillakin myymässä "second hand" tavaraa - tosin päivän saalis oli valtavat 6,50 euroa. Taisin olla jokin "etelän kummajainen" - varsinkin miehen köriläät naureskelivat noita tölkinsuojia ... mutta kivaa oli ja se on pääasia, eikö vain.

Viereisellä myyntikojulla sen sijaan kävi varsinainen vipinä - siirryinpä jonon jatkoksi minäkin. Mansikoitahan ei voi vastustaa, vaikka niihin menisi viimeiset pennoset :-)

Alin kuva kertoo miten upealla paikalla tämän kylän tori sijaitsee - mielelläänhän siellä muutaman tunnin lauantaiaamuna seisoskelee ja kuuntelee paikallista murretta mansikoita syöden.

Mitäs tuumit, olisiko blogikirppikselle kysyntää? Kannatan kaikenlaista kierrätystä, joten olisi kiva, jos luetuille kirjoille ja käytetyille siisteille vaatteille löytyisi uusi koti. Vai olisiko parempi idea pitää kotona Espoossa pihakirppis, jos vaikka saisin tyttäreltänikin (http://nofashionvictims.indiedays.com/tag/koti/page/3/) sinne jotain second hand aarteita myytäväksi?

Ilahtuisin, jos kertoisit mielipiteesi kommenttina.
Mukavaa heinäkuun viimeistä viikkoa :-)

2 kommenttia:

  1. kumpi tahansa kirppis on loistava idea!! Blogisi on ihastuttava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta, se innostaa jatkamaan. Laitanpas kirppiskehittelyn mietintämyssyyn ja palaan asiaan.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...