13. heinäkuuta 2012

Kuormalavojen uusiokäyttöä

 

 

 

 

  
 

Nuppu Home laittoi heinäkuussa virkkuukoukun muutamaksi viikoksi pois käden ulottuvilta ja tarttui sen sijaan vasaraan, lapioon ja maalisutiin.
Mielenkiinnon kohteeksi tulivat tällä kertaa ylimääräisiksi jääneet ihan tuiki tavalliset kuormalavat.
Naapurissamme rakennetaan ja heille oli kertynyt tyhjiä lavoja yli tarpeen, joten saimme kuskata niitä muutaman pihaamme odottamaan inspiraatiota.

Ahaa elämyksiä syntyikin lukuisia - kiitos tämän sivuston:

Kotipihaan syntyi kahdesta lavasta pieni patio, jonka päälle ensi kesänä sijoitetaan kasvamaan tomaaatteja sekä viiniköynnös. Lavat käsiteltiin samalla suoja-aineella kuin talon seinäkin.

Mökille syntyi paikalliselta kyläkauppiaalta saaduista neljästä lavasta pieni terassi, jossa on ihana nauttia aamukahvia ja mansikoita ensimmäisten auringonsäteiden välkkyessä järven pinnalla. Täällä lavoja ei pintakäsitelty, vaan ne saavat harmaantua säiden armoilla kesät ja talvet. Terassin reunoja kiertämään on vielä tarkoitus nikkaroida ruuhia, joissa kasvatamme kesän yrtit.

Mökkipihaan väsäsin myös itselleni pienen paikan aamuvenyttelylle, päivätorkuille ja virkkauspuuhille. Päiväpeittona anopin ompelema tilkkupeitto ja silmänilona luonnon kukkia kirppikseltä hankkitussa Riihimäen lasin vanhassa Ilves tölkissä.

Miten ihana onkaan Suomen kesä :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...