27. kesäkuuta 2012

Romanttinen kesähuone Sipoossa
Mitähän kivaa keksisin tehdä tänne ihanaakin ihanampaan kesähuoneeseen, jonka veljeni on vaimonsa kanssa omin kätösin rakentanut. Kaikki materiaalit ovat kierrätettyjä ja siksi ah niin niin ihania ja romanttisia. He ovat keränneet vanhoja lankkuja, ikkunoita, tiiliä, kalusteita jne jo useiden vuosien ajan ja nyt koko ihanuus on saanut lopullisen muotonsa ja kaikki tavarat löytäneet paikkansa.

Jonkinlaisia virkattuja koreja tämä pikkunen paratiisi voisi ehkäpä ottaa vastaan, mutta mikäköhän olisi oikea väri :-)  Olisiko sinulla hyviä ehdotuksia?

Nuppu Home on muuten tässä kuussa ottanut käyttöön mahdollisuuden kommenttien kirjoittamiseen. Ilahtuisin kovasti, jos jätät käynnistäsi jäljen :-)

Mukavaa kesäkuun viimeistä viikkoa.

6 kommenttia:

 1. Onpas kyllä suorastaan hurmaavan ihana kesähuone! Voin kuvitella kuinka erilaiset käsityösi sopivat tuonne aivan täydellisesti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, se oli blogini ensimmäinen :-) Et arvaakaan kuinka onnelliseksi se minut tekikään! Kannustuksesi ansiosta todellakin teen sinne jotain kivaa. Sinulla itselläsi on muuten todella erityinen blogi - hieno aihe. Muotoilu on minunkin mielenkiinnon aihe.

   Poista
 2. UPEA kesähuone! Ja ihanaa, kun olet ottanut kommentointi mahdollisuuden käyttöön. Niin monesti olisi tehnyt mieli sanoa muutama sananen ihanista käsitöistäsi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jenni, kommenttisi motivoi minua jatkamaan sekä käsitöiden tekemistä että blogini kehittämistä. t Riitta

   Poista
 3. Tuo kesähuone on ihana, tuollaisen kun saisi itselleenkin. Itseasiassa samanlaista etsiskellään minikokoisten häiden viettoonkin. Ja käsityösi ovat niin ihania. Pitääpä lähteäkin vierailemaan Lugnet Life & Living -puodissa. Ei tullut koskaan käytyä silloin kun tuttu asui yläkerrassa.

  VastaaPoista
 4. hei Yoslene, käy ihmeessä ajelemassa Sjökullassa, maisematkin siellä ovat nyt kauneimmillaan. Tosin käsitöitäni on siellä tällä hetkellä aika vähän, kun en ole ehtinyt viemään sinne lisää. Olisikohan oman Nuppu Home pihapuodin pystyttämisessä Espoon Olariin jotain ideaa?

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...