9. tammikuuta 2012

Lämmintä juomaa pakkassäässä
Talvi on vihdoin tullut myös Espooseen, ihanaa. Laskiainenkin lähestyy ja sen myötä perinteinen pulkkamäki. On aika nauttia höyryävän kuumaa mehua, kaakaota tai teetä tai miksei vähän väkevämpääkin kuumaa juomaa ulkosalla. Jotta kuuma juoma ei polttaisi sormia, sujauta juomalasi virkattujen lasinsuojien sisään.

Kuvissa näkyvät lasinsuojat virkkasin luonnonvalkoisesta kalastajalangasta (100% puuvillaa). Käytin niissä pientä (2,5) virkkuukoukkua, jotta ne pysyvät ryhdikkäinä tiiviisti lasin ympärillä (kuvan lasit ovat Ikean Pokal-peruslaseja).

Suojuksen kylkeen kiinnitin veistämäni kaarnasydämen. Jokainen sydän on taatusti yksilö, eikä toista samanlaista ole. Sydämiin kaiversin reiän ripustusta varten.

Koko ja hintatiedot:
kori (halkaisija): 6-8 cm, hinnat: 6,00-7,50 € (vastaavasti koon mukaan)
kaarnasydän (korkeus): 3-5 cm, hinta 2,40 € ja 6-10 cm, hinta 3,60 €.Löydät lisää tekemiäni tuotteita aikaisemmista postauksistani Tuotteet-kategorian alta sivun oikeasta reunasta - hauskaa selailua.

Tiedustelut ja mahdolliset tilaukset sähköpostitse:
tissarii@gmail.com
tai puhelimitse
040-757 1109

2 kommenttia:

 1. Voih sulla on niiiiin kauniita käsitöitä täällä! Olen aivan hurmoksessa lukenut ja kolunnut blogisi kauttaaltaan läpi! Aivan ihania töitä!

  Jään kyllä ehdottomasti seurailemaan töitäsi tänne! =)

  Tervetuloa piipahtamaan myös Villaa Sukissa-blogiini! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos kommentistasi. Se todella lämmitti mieltä! Kiva, kun jäät seuraamaan. Kävin ihan heti kurkkaamassa blogiasi, ihana on.

   Poista
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...