4. joulukuuta 2011

Virittäytymistä Jouluun


 
 


Edellisen postauksen jälkeen vapaa-aikani on kulunut virkkauksen parissa tilaustöitä tehden, joten postaukset ovat jääneet vähän vähälle. Kiitos tilauksista ihanat lukijani.
Nyt kuitenkin vähän osviittaa siitä, millaisia virkattuja tuotteita on valmistumassa vielä ennen Joulua.

Virkkasin erivärisiä ja kokoisia sydämiä, joista tosin vielä puuttuu ripustusnauhat, rusetteja ja muita koristeita. Halusin kuitenkin jo tässä vaiheessa ottaa niistä vähän kuvia teillekin, ovat mielestäni niin suloisia. Sydämillä voit koristella kotia sellaisenaan, laittaa kaunistukseksi oksista tai kävyistä tehtyyn ovikranssiin, ripustaa joulukuuseen tai lisätä rakkaittesi joulupakettiin pakettikortin tapaan.

Kaunista beigeä, harmaanbeigeä ja harmaanruskeaa kotimaista trikookudetta olen käyttänyt kuvassa näkyviin isoihin koreihin, jotka sopivat hyvin yhteen myös joulun punaisen kanssa. Kuteen olen tapani mukaan hankkinut Savonlinnasta PalaNurkasta ja langat lähimmästä Prismasta. Kierrätyskeskuksista ovat tähän vuodenaikaan langat lähes aina lopussa, siksi kierrätysaspekti puuttuu sydämistä, mutta kotimainen Novitan lanka ja käsityö kuitenkin edelleen valtteina näissäkin.

Kuvissa olevien korien tiedot:
Beige kahvallinen; halkaisija 25 cm, hinta 22,50 € .
Harmaabeige kahvallinen; halkaisija 28 cm, hinta 25,50 €.

Sydänten hinnat tulevat pyörimään n 3-8 € tuntumassa, riippuen koosta ja 'lisukkeista'.

Tiedustelut ja tilaukset sähköpostitse:
tissarii@gmail.com
tai puhelimitse
040-757 1109

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...