18. joulukuuta 2011

Rautalankaa, ripaus valkoista maalia ja sydämiä

 
 
 
 
Kerroin aiemmin postauksissani, että olen tekemässä itselleni vähän erilaista Joulukranssia. Nyt se vihdoin on valmiina ja siitä tulikin Joulukaari :-)
Sen katseleminen vie minut takaisin lapsuuteeni muistoihin ja tässä syy siihen:
Lapsuudenkotini takapiha oli erotettu piikkilanka-aidalla pihan takana olevasta Yleisradion radioasemasta. Monia monia vuosia sitten tuon aseman toiminta on lopetettu, radiomastot ja myös piikkilanka-aita poistettu. Itse piikkilanka oli kiedottu kiepeille ja jätetty metsään ruostumaan. Eräällä kävelyretkellä viime vuonna isäni kanssa löysimme vahingossa nuo vanhat ruostuneet langat ja otimme niistä huvin vuoksi osan talteen.
Vasta nyt keksin mihin niitä käyttäisin. Käytin vähän myös maalisutia ja avot - lopputulos näkyy näistä kuvista. Kiepautan Joulukaaren ympärille vielä pienen pieniä led-valoja sisältävän jouluvalosarjan ja ehkä vielä muutaman pienen pienen havun sinne tänne.

Vastaavia sydämiä olen viime viikkoina tehnyt myös sinun iloksesi myyntiin ja voin kertoa, että enpä olisi ikinä uskonut miten rentouttavaa ja palkitsevaa puuhaa kaarnan vuoleminen puukolla voikaan olla.

Tiedustelut ja mahdolliset tilaukset sähköpostitse:
tissarii@gmail.com
tai puhelimitse
040-757 1109

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...