22. heinäkuuta 2011

Mikä onkaan yksi tulevan syksyn ja talven trendiväreistä?Vaikka olemme nyt keskellä kuuminta ja kauneinta kesää, kulkeutuu ajatukseni silloin tällöin muutamaksi sekunniksi jo syksyyn. Moiseen ajatustenkulkuun on syynä kotipihassani kukoistavan kärhön upea violetti väri. Violetti on tämän postauksen "punainen lanka", sillä tämän hetken suuntaviivat sekä sisustuksessa että pukeutumisessa näyttävät siltä, että yhtenä päävärinä tulevana syksynä ja talvena tulee olemaan violetti eri sävyineen (luumu, ametisti jne). Tätä trendiä vahvistaa mm syyskauden merkittävin ammattilaisille suunnattu kansainvälinen sisustus- ja lahjatavaramessu Tendence Frankfurtissa 26.-30.8.2011 sekä lähes kaikki vaatteita esittelevät syyskuvastot ja a/w-mallistot (tämän tiedon bongasin tyttäreltäni täältä: http://nofashionvictims.indiedays.com/2011/07/20/gem-colors/)

Minulla on valmiina varastossa laatikollinen violetin sävyisiä kotimaisen vaateteollisuuden ylijäämätrikoita, joista virkkaan vaikkapa sinulle NuppuHome-lukijani, isoja tai pieniä, kahvallisia tai ilman kahvoja olevia sisustuskoreja. Ota yhteyttä ja kerro millaisen haluaisit itsellesi tai lahjaksi ystävällesi.

Kuvassa oleva kahvallinen kori on sävyä 2 ja kahvattomat ovat sävyä 1 (tosin näissä valokuvissa niissä ei suurta eroa näytä olevan - sävy 2 on kuitenkin selvästi tummempi kuin sävy 1).

Hintaesimerkkejä:
Koko: 20 cm (halkaisija), 12 cm (korkeus ilman kahvoja) - Hinta: 18,50 €
Koko: 15 cm (halkaisija), 12 cm (korkeus ilman kahvoja) - Hinta: 12,50 €
Koko: 8 cm (halkaisija), n 8 cm (korkeus ilman kahvoja) - Hinta 6,50 €

Tiedustelut ja tilaukset sähköpostitse:
tissarii@gmail.com
tai puhelimitse:
040-757 1109

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...